Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sterowanie - Opóźnienie

Silk_Death

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam taki problem iż gdy gram w metina mam problem ze sterowaniem ..

Polega to na tym ze jak wcisne ''w'' to po 1,5 sekundzie dopiero reaguje postac i idze do przodu

i tak za każdym razem i na dodatek czasem myszka to samo robi .. ten problem jest tylko w metinie ...

pomoże ktoś?

mam 1gb ram , 128mb karta graficzna jak by co x.x

Opublikowano

Sprawdź inne chanelle. Jeżeli jesteś na ch1 to to lagi.

Z takim problemem jeszcze się nie spotkałem więc gdybam jeżeli mówisz,że masz dobre łącze to w czym tkwi problem?

Próbowałeś reinstallu ?

Opublikowano

Reinstalu czego? ... metka ? to dzieje sie na prywatnym serwerze .. .. Tak ch1 ale to nie są lagi bo jak by byly lagi to bym wiedział że to one .. ale to coś innego gra (tło i inni) normalnie jest ok poruszaja sie plynnie tylko ja jak wciskam te ''w'' aby isc do przodu po 1,5 sekundzie reaguje ... a nie odrazu :/ i czasem tak scina ze ciagle idzie .. i dopiero po paru sekundach łapie że ja pusciłem juz ''w'' i staje ;x

Opublikowano

Montes -.- co ty pierdolisz? .... co mi to da jak to są opuznienia -.- a nie lagi kurwa zrozumcie ! po 1,5 sekundzie dopiero reaguje postac na wcisniety klawisz ''w'' np .

-.- kurwa wiec co maja tutaj lagi? do tego .. przez to gówno w metina nie moge grać ;/

Opublikowano

Przeczyść komputer ccleanerem. I spokojniej bo my tylko próbujemy Ci pomóc. Nie mamy przed sobą twojego komputera więc każdy z nas tylko spekuluje co to może być...

ex

Opublikowano

Mi też się tak czasem robi jak za bardzo komputer przeciążę tzn odpalę z 2 clienty antywirus zacznie się aktualizować i coś skanować i takie tam. Wina małej ilości ram/karty graficznej.

Opublikowano

1. Komp Przeskanowany

2. Avasta właczyłem przeskanował lecz potem zaczą odpierdalać głupoty typu : Sterowniki maja wirusa co nie jest prawda . Wyłaczyłem

3. Klawiatura Sprawdzona

4. 128MB Karty graf .. jak by co wiec styka

5. 1gb ram

6. Pierdoly zawsze wyłączam wszystkie

7. Dzieje się to na każdym klientem serwera ... wiec nie może być to wina klienta .. bo co na każdym był by ten błąd? -.-

8. Pomóżcie !!

Opublikowano

Znam jednego co mu powiedzieli w firmie iz ma 50 mb/s a jak sie podpial do speedtesta to sie okazalo 50 kilo. Woiec moze to lacze

Opublikowano

To że masz lagi to nie jest wina kompa i neta tylko serwera który jest przeciążony , a z tym to raczej nic nie zrobisz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1. Komp Przeskanowany

2. Avasta właczyłem przeskanował lecz potem zaczą odpierdalać głupoty typu : Sterowniki maja wirusa co nie jest prawda . Wyłaczyłem

3. Klawiatura Sprawdzona

4. 128MB Karty graf .. jak by co wiec styka

5. 1gb ram

6. Pierdoly zawsze wyłączam wszystkie

7. Dzieje się to na każdym klientem serwera ... wiec nie może być to wina klienta .. bo co na każdym był by ten błąd? -.-

8. Pomóżcie !!

Zainwestuj w antywirusa bo Avast nim na pewno nie jest a potem przeskanuj.

0LsM05U.png

Opublikowano

no dobra ale co mi to potem da? hmm? usunie powiedzmy jakiegoś wirusa ? i to ma niby mi pomoc? ;/ (jakiego antywira polecasz?)

Czy Ty uważasz, że komputer zawirusowany działa tak samo jak czysty?

Ja nie polecam programów, wybór pozostawiam Tobie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Też tak miałem jakiś czas temu to nie wina lagow tylko czegoś w backgroundzie.. Pomagał mi czasem zwykły reset metina a czasem musiałem zresetować FW.

Masz anty virusa ? lub coś co może blokować wysyłanie pakietów typu FW?

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Też tak miałem jakiś czas temu to nie wina lagow tylko czegoś w backgroundzie.. Pomagał mi czasem zwykły reset metina a czasem musiałem zresetować FW.

Masz anty virusa ? lub coś co może blokować wysyłanie pakietów typu FW?

Winą może być nawet svhost. (To nie zależy od pakietów internetowych tylko procesu odpalonego na komputerze)

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...