Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta v a kody na ps 3

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzialem kody na ps 3 do gta v ale na wciskanie guzikow na padzie a tez na wprowadzanie numeru w tel wiec jest kod na niesmiertelnosc? i kogo zabic na koncu misji i co z tego bd miec ze zabijemy 1 z glownych bohaterow ? cczekam na odp i pozdrawiam

Opublikowano

Co do pytania drugiego, Jeśli zdecydujesz się zabić jakiegoś bohatera, Poza dodatkowymi $$$ nic nie dostaniesz. ;) Oczywiście nie będziesz mógł już to postacią grać, ale myślę że to oczywiste ;)

Opublikowano

Z tego co wiem w GTA V nie ma kodu na nieśmiertelność, ewentualnie trainer, ale nie wiem jak miałbyś to zrobić na konsoli :)

Opublikowano

Nie ma kodu na nieśmiertelność w GTA V. Sam się zdziwiłem zresztą co tak mało kodów jest. Myślałem, że oni dopiszą czy coś w tym stylu a tu nic, koniec kodów. Ciężko jest co kolwiek zabrać na przykład z bazy wojskowej jak się nie ma kodu na niesmiertelność.

sygna1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...