Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MagicSpells

EroQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem MagicSpells (

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/magicspells/
) otóż główny problem mam z permisjami posiadam plugin Permissionsex i są tam 3 grupy 1.Mugol 2.Nauczyciel 3.Dyrektor i teraz chciałbym dopisać do Nauczyciela permisje na to żeby mógł on uczyć zaklęć gdy już to zrobie dalej nie może uczyć dopiero jak ma wszystkie zaklęcia wtedy może uczyć ale nawet bez tej permisji mam pytanie da się jakoś zrobić że może on uczyć nie majac wszystkich zaklęć ???

67000398651719523803.png

Opublikowano

A jakie permissions dajesz?

magicspells.learn.* - Możliwość nauczenia się zaklęcia samodzielnie. Domyślnie dla wszystkich graczy.

magicspells.grant.* - Możliwość dodania zaklęcia danemu graczowi bez nauki. To można dać Dyrektorowi.

magicspells.teach.* - Możliwość nauczenia kogoś zaklęcia. Osoba musi posiadać skill, aby mógł go nauczyć.

Czyli według permissions na

http://nisovin.com/magicspells/permissions

nauczyciel musi posiadać zaklęcie, aby nauczyć kogoś go.

Opublikowano

Widzisz tu jest problem ponieważ testowałem każdą permisje z tej strony co podałeś i obojętnie jakiej bym nie wlepił to i tak nauczyciel moze uczyc tylko w tedy kiedy ma wszystkie zaklecia

67000398651719523803.png

Opublikowano

magicspells.learn.* - Możliwość nauczenia się zaklęcia samodzielnie. Domyślnie dla wszystkich graczy.

magicspells.grant.* - Możliwość dodania zaklęcia danemu graczowi bez nauki. To można dać Dyrektorowi.

magicspells.teach.* - Możliwość nauczenia kogoś zaklęcia. Osoba musi posiadać skill, aby mógł go nauczyć.

Jesli masz jakis problem pisz Skype :) pomoge ci napisze ci skrypty itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...