Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile będę musiał expić

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mojego szamana ma expić kolega 92 lv w v3 i tu moje pytanie. Ile zejdzie czasu (i co za tym idzie pd na 1h) od 62 do 65 na 3 komnaty na pelerynkach i pd z isa i na 1h? Spota on wybija w 5-10 sekund. Czy potwory nie będą uciekać jak lurnie z 1 komnaty i na 2 przeleci?

Opublikowano

5h ? 4h expilem od 53 do 61 w v2 z 50% expa

ile expa mi wpadnie ze 100% expa na 2 komnaty?

Opublikowano

Myślę, że jakieś 2-3 godziny powinno to zająć. Exp takim sposobem idzie szybko, więc zakup jakieś 3 pd na 1h.

2nsj.jpg

Opublikowano

Na pewno nie bd wbijać 5h. Ja wyexpiając się surą wp na bigu (bez pele - ze zbieraniem samodzielnie) 1lvl wbijam 1h - z pd z is i pd z map (czyli tak jak ty). Na 64 minimalnie zwolniło, więc załóżmy że wbiłem to co ty przez 4h. W v3 zrobisz to szybciej. Chociaż mam dla ciebie lepszą propozycje - odbijasz sobie dwa bigi i po prostu relogasz z 1 na 2. Zbierasz spota na pele, wybijasz i na 2 ch. Takim sposobem gdy wracasz na poprzedni spot masz już go zrespionego a exp leci bardzo szybko. Sam będę teraz tak expić.

2nsj.jpg

Opublikowano

Na pewno nie bd wbijać 5h. Ja wyexpiając się surą wp na bigu (bez pele - ze zbieraniem samodzielnie) 1lvl wbijam 1h - z pd z is i pd z map (czyli tak jak ty). Na 64 minimalnie zwolniło, więc załóżmy że wbiłem to co ty przez 4h. W v3 zrobisz to szybciej. Chociaż mam dla ciebie lepszą propozycje - odbijasz sobie dwa bigi i po prostu relogasz z 1 na 2. Zbierasz spota na pele, wybijasz i na 2 ch. Takim sposobem gdy wracasz na poprzedni spot masz już go zrespionego a exp leci bardzo szybko. Sam będę teraz tak expić.

To jest solar, nie ma opcji

Solymr, dnia 26 Wrze 2013 - 16:09, napisał:

Na wyższym lv idzie wolniej exp. Więc te 5h powinno jednak zająć. Nie kieruj się tym, że na niższych lv szło szybko.

z 50% expaa tu 100%

Opublikowano

To jest solar, nie ma opcji

Solymr, dnia 26 Wrze 2013 - 16:09, napisał:

Na wyższym lv idzie wolniej exp. Więc te 5h powinno jednak zająć. Nie kieruj się tym, że na niższych lv szło szybko.

z 50% expaa tu 100%

Jeśli kolega jest dobry w pvp i odbije dwa spoty, to dużego problemu nie powinno być. Ja właśnie tam szykuje się take expić. Ważne aby kolega odbił te dwa spoty i aby nikt nie ksuł :D

2nsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...