Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktywacja konta?

Nutka19993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe... tak się nie da. Da się jedynie ustawić tak, by sam biegał od npca do npca i na expowisko. Po prawej masz, zaraz jakiegoś ssa dam :).

4qa1zd.jpg

To zaznaczone na czarno, wciskasz albo button, żeby iść do NPCa, albo żółty, niebieski lub pomarańczowy tekst :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Max lvl, z tego co podano tu na forum, to 300.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Max lvl, z tego co podano tu na forum, to 300.

A z tego co pisali Chinczycy to 120, ale mozliwe ze po prostu jakis Update beda robili itd.. by zwiekszyc Max lvl :D.

Ok dzięki ziomuś :D konczy się paczować i gramy :D długo wam zajeło paczowanie ?

Doslownie kilka minut i pozniej mozesz cieszyc sie rozgrywka :D.

Opublikowano

A z tego co pisali Chinczycy to 120, ale mozliwe ze po prostu jakis Update beda robili itd.. by zwiekszyc Max lvl :D.

Doslownie kilka minut i pozniej mozesz cieszyc sie rozgrywka :D.

Mam nadzieję ,że się nie zawiodę :D bo metin staje się nudny i trzeba coś nowego spróbować :D

Opublikowano

Mam nadzieję ,że się nie zawiodę :D bo metin staje się nudny i trzeba coś nowego spróbować :D

Niech Chinska wersja Ciebie nie zrazi, poniewaz EU bedzie doslownie o 360° sie roznila od tej Chinskiej. Wiec nie skreslaj Europeskiej wersji po zagraniu w Chinska :D.

Opublikowano

Niech Chinska wersja Ciebie nie zrazi, poniewaz EU bedzie doslownie o 360° sie roznila od tej Chinskiej. Wiec nie skreslaj Europeskiej wersji po zagraniu w Chinska :D.

Mam nadzieję, że to prawda, bo po przesiadce z metka do chińskiego ROMa ma się wrażenie, jakby się przesiadało do jakiejkolwiek innej gry z gatunku MMO, a niekoniecznie związanej z metinem.

Opublikowano

Mam nadzieję, że to prawda, bo po przesiadce z metka do chińskiego ROMa ma się wrażenie, jakby się przesiadało do jakiejkolwiek innej gry z gatunku MMO, a niekoniecznie związanej z metinem.

Rozumiem Cie, ale jest to napisane wszedzie na MPC-Forum w tym dziale ze wlasnie developerzy EU wersji na prawde zrobili ogromne zmiany i dopasowali w bardzo duzej ilosci RoM'a do Metin2. Miedzy innymi wlasnie atakowanie kilka mobow na raz itd... :D.

Nie no spoczko :D gram dla przyjemnosci :D kiedy wyjdzie EU to tam przejdę grać :D

Wyjdzie w polowie Listopada tego Roku, aczkolwiek Polska Wersja w Lutym/Marzec 2014 :P.

PS: Jak Macie TS'a to moge wbic i mozemy porozmawiac, osobiscie posiadam 53lvl na RoM'ie itd... :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...