Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na surowce

red7john

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukałem działu nie znalazłem .

Poszukuje działającego hacka na Plemiona do surowców .

Jednego znalazłem zwie się Plemiona hack 2013 jest do niego potrzebny kod aktywacyjny nie umiełem go znaleść jak by ktoś go miał to proszę o podanie .

Opublikowano

Witam

Jednego znalazłem zwie się Plemiona hack 2013 jest do niego potrzebny kod aktywacyjny nie umiełem go znaleść jak by ktoś go miał to proszę o podanie .

Zły dział, plemiona ma swoje subforum tutaj:

http://www.mpcforum.pl/forum/270-plemiona/

Możesz spróbować tam napisać, ale cheaty na surowce nie istnieją, tamtego klucza nie znalazłeś, bo jak jakaś strona niby go ma, to prosi o wysłanie SMS

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam

Nie istnieje żaden "Cheat" na surowce "Naiwniaku"!

Zapewne zapłaciłeś sms'em 5zł z vat za pobranie hack'a , a teraz jest potrzebny rzekomy kod aktywacyjny , którego nie ma.

Kliknij prawym przyciskiem myszki na pliku -->Właściwości i sprawdź "Element docelowy" , albo lepiej wklej na forum co tam pisze. Podejrzewam , że pisze C://Documents and Settings/fifacrack.exe , a może coś podobnego.To fake!

Ile razy można wałkować jeden temat.

Płacisz , ale nie dostajesz tego co rzekomo istnieje , jak zapłaciłeś to jesteś "Idiotą"

Zapuść sobie piosenkę "Don't worry be happy" za wczasu.

I nie wierz temu co piszą.Jedna wielka ściema.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli szukasz hacka do plemion normalnych nie priv to powodzonka życzę bo jestes kolejnym dzieckiem które myśli że takie cos na prawdę istnieje

• 3 lata później...
Opublikowano

To chyba nie słyszeliście o zespole PH, poczytajcie więcej o Nas i zapytajcie się topowych graczy z jakiej aplikacji korzystali, jeśli macie wśród nich swoich znajomych - hack istnieje i ma się dobrze.

Opublikowano

To chyba nie słyszeliście o zespole PH, poczytajcie więcej o Nas i zapytajcie się topowych graczy z jakiej aplikacji korzystali, jeśli macie wśród nich swoich znajomych - hack istnieje i ma się dobrze.

http://imgur.com/a/m5DAa

Serio, są ludzie na tyle głupi, że jeszcze się na coś takiego nabierają i dają innym zarabiać na PPA? Myślałem, że to podupadło. Słabiutki bait kolego.

Co do topicu, czegoś takiego nie ma, no chyba że włamiesz się na serwer plemion, wtedy wszystko stoi przed Tobą otworem.

Opublikowano

Ta , a ja jestem z Anonymous. Uwierzysz mi w to?

Mozesz byc sobie nawet samym Panem Bogiem , ale nie ma czegos takiego jak hack na surowce , a wyludzanie kasy i wprowadzanie ludzi w blad celem korzysci majatkowych wykorzystujac ich brak pojecia podpada pod paragraf o ile sie nie myle :)

Jak chcesz trafic za kratki na pare ladnych lat to droga wolna. To jest przestepstwo i tyle koniec tematu.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...