Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Za Ibota...

mateusz338

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy banuja aktualnie za iBota.Bocilem sobie AgBotem a gdy przyszedl nawal banow zalapalem bana na 7 dni..mialem silki a premka skonczyla sie tydz.temu. Nie wiem czy moge bocic iBotem,czy moge czuc sie bezpiecznie...A jak nie...to poradzcie bezplatnego bota za ktorego nie banuja Help dam 5*

Opublikowano

co to ten iBot do czego sluzy

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Nie wiem czy aktualnie, ale ja już za iBota dostałem na jednym charze 3 bany i na innym jednego.

Od tamtej pory nie używam, ale znam ludzi którzy używają i nie mieli bana ani razu ;>

Powiem Ci jeśli masz kupione silki to nie masz się co bać...

Moi kumple bocą, kupują silki i 0 bana. Ja nie kupuje silków i 4 razy bana dostałem ; d

Opublikowano

No to ja sie wypowiem Bo jako takiego siedmiodniowego bana dostała tzn. "blocka" bo na 7 dni. Wiec raczej niczym nie rózni sie od Agbota.lecz z tego co widziałem przed chwila servery juz nie które na czerwono.Wiec zapewne znowu sie uspokoili z banami;p Lecz nic nie wiadomo;];]

Opublikowano

Hmm jak kupowałem silki i na koncie mam aktualnie 1 silka:D i dostałem bana na 7dni a botowałem jakieś 2h Ibotem a z płatnych botów zero bana.

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

Czyście folder "Dump" po każdym błędzie ze nakami zapytania :P Bo w tym folderze zapisują się "błędy" oraz czy gracz używał trzecich programów.

Sig.png

Opublikowano

Czyście folder "Dump" po każdym błędzie ze nakami zapytania :P Bo w tym folderze zapisują się "błędy" oraz czy gracz używał trzecich programów.

No właśnie za każdym razem czyściłem ale na noc zostawiłem parę plików właśnie to może być przyczyna tego bana ale co tam 7dni to jest nic przynajmniej trochę w Age of conan pogram.

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

Dokładnie zawsze trzeba czyścić ten folder lub bezpieczniej go kasować co jakiś czas i nie ma problemu, ja mam 3 Farmy bez kupowania silków i nie dostałem żadnego Bana czy też blocka na kilku dniowego...

Opublikowano

używałem bota miałem pare błędów i bana 7 dni ale nic nie mam w folderze "Dump"

Mógłby jakiś zaawansowany boter wyjaśnić to nowym takim jak ja???Jak grać co usuwać żeby nie złapać bana

Opublikowano

używałem bota miałem pare błędów i bana 7 dni ale nic nie mam w folderze "Dump"

Mógłby jakiś zaawansowany boter wyjaśnić to nowym takim jak ja???Jak grać co usuwać żeby nie złapać bana

zawsze mozna dostac bana za bota, ja tez dostalem ale mam to gleboko w dupie xD

7dni minelo dalej boce

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

zawsze mozna dostac bana za bota, ja tez dostalem ale mam to gleboko w dupie xD

7dni minelo dalej boce

A czy po 7 dniach jak znowu bede bocił to dostane kolejne 7 czy już 14.

%252eNicKo%252e.png
Admin Cienia
Opublikowano

A czy po 7 dniach jak znowu bede bocił to dostane kolejne 7 czy już 14.

Baaardzo prawdopodobne.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja dostałem bana wczoraj za iBota i radze nie uzywajcie go. Za dwa dni grania nabil mi z 57lvl i 80% do 59 lvl i ban. Może pomoże to cos zeby usunac pliki z dump. jak narazie czekam do 4 lutego i potem dalej boce.

Opublikowano

Dostałem kolejnego baniacza, wcześniej dostałem na 7 dni , a teraz drugi raz dostalem na 14 dni, do gry tylko wbilem na moment, a za drugim razem patrze i dostalem bana na 14 dni. Odradzam tego je..... bota. Nic nie miałem w folderze dump i koniec;/

Opublikowano

Heh nie radze uzywac teraz iBota xD

Wbiłem wczoraj od 3 miechów na isro, odpaliłem ibota pobocilem od 21 do 24, wyłączyłem kompa, dzisiaj wbijam:

http://iv.pl/images/ddggkbwn3axt96ja49rs.jpg

heh

btw.

Dump pusty, SilkroadErrSend.exe - zmieniona nazwa, 4 silki na koncie :D

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...