Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Powstaje Rise of Metin, to kiedy prywatny serwer?

'Raczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskutujemy, o tym w jakim czasie zostaną udostępnione pierwsze pliki pod Rise of Metin. Ja obstawiam do roku/ półtorej nie więcej.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Nie ma nawet dostępnej jeszcze wersji EU i raczej na ten moment nie ma co dyskutować o plikach serwerowych ani prywatnych serwerach. :)

Opublikowano

Nie ma nawet dostępnej jeszcze wersji EU i raczej na ten moment nie ma co dyskutować o plikach serwerowych ani prywatnych serwerach. :)

Ale chciałem podyskutować że po ustabilizowania się tg w Europie etc to kiedy wyczekamy na pliki xD

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Wątpię, żeby pliki serwerowe były upubliczniane (nie mają w tym żadnego celu, raczej na odwrót). Jak jakimś cudem się znajdą w obiegu (wkurzony pracownik), to może za 2 lata, nie wcześniej.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wątpię, żeby pliki serwerowe były upubliczniane (nie mają w tym żadnego celu, raczej na odwrót). Jak jakimś cudem się znajdą w obiegu (wkurzony pracownik), to może za 2 lata, nie wcześniej.

Tak było przecież w przypadku Metin2, więc zapewne w przypadku RoM będzie podobnie.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Się okaże, ale ja bym się tak strasznie nie napalał na SFy tego :). W końcu robi to jednak inna firma niż GF.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Według mnie ten temat został stworzony dla spamu, nie ma sensu gadać o tym czego nie będzie przez dobre kilka lat.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Dyskutujemy, o tym w jakim czasie zostaną udostępnione pierwsze pliki pod Rise of Metin. Ja obstawiam do roku/ półtorej nie więcej.

Nie wiadomo czy w ogóle będą kiedykolwiek dostępne pliki serwerowe.

Są gry, których pliki serwerowe nie są opublikowane nigdzie, z Rise of Metin może być podobnie.

Opublikowano

Nie wiadomo czy w ogóle będą kiedykolwiek dostępne pliki serwerowe.

Są gry, których pliki serwerowe nie są opublikowane nigdzie, z Rise of Metin może być podobnie.

Jednak Metin to Metin :D

Wydaje mi się, że prędzej czy później wszystko wyjdzie na MPC i kolejne prywatne serwery będą udostępniane.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jednak Metin to Metin :D

Wydaje mi się, że prędzej czy później wszystko wyjdzie na MPC i kolejne prywatne serwery będą udostępniane.

Nad tymi dwiema produkcjami pracują/pracowali całkowicie inne firmy/ludzie, więc nie można myśleć tym tokiem rozumowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...