Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Double monitor

Simponz16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam zamiar podłączyć mój stary nie używany monitor tak abym miał do komputera podłączone dwa monitory.

Oto mały schemat:

4A2Z8.png

Chodzi o to aby pierwszy monitor samsung był podłączony kablem VGA na dwóch stronach, drugi monitor LG ma być podłączony kablem HDMI > VGA (na karcie graficznej HDMI a na monitorze VGA, czyli kabel z przejściówką). Wybrałem kabel HDMI do drugiego monitora ponieważ na mojej karcie nie można przetworzyć sygnału z DVI-D na VGA. Problem polega na tym, że nie mam pewności czy taka kombinacja przejścia sygnału rzeczywiście będzie działać. Drugi problem przedstawiam na zdjęciach:

4A3RF.jpg

Chodzi o to czy jest jakaś różnica między kablem z przetwarzaczem a bez. Czy kabel bez przetwarzacza nie będzie zwyczajnym kitem, który nie zadziała?

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc :D

Opublikowano

bez przetwarzania nie ma prawa kabel przesyłać sygnału i nie istnieje taki kabel co by działał bez przetwornika ( naucz się czytać opisy i oferty, zwłaszcza to co małym druczkiem pisze )

z przetwornikiem tylko dobry

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...