Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam dziwny problem z myszka a4tech oscar x710 extra fire.Chodzi o to... Kurde jak by to wytlumaczyc.Jezeli grasz w naprzyklad csa i ruchy myszka sa gwaltowne to czasem zabraknie ci miejsca jak jedziesz w lewo bo naprzyklad lezy klawiatura,wtedy robisz szybki ruch myszka do gory i w prawo.I tu jest problem.Gdy chce przemiescic myszke z lewej strony na prawo to w czasie podnoszenia myszki kursor sie przesunie czasami nawet o kilka cm i to cholernie irytuje w takich grach jak : cod4,cs,crossfire itd...

Dodam,ze myszka jezdze po biurku.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Witam.Mam dziwny problem z myszka a4tech oscar x710 extra fire.Chodzi o to... Kurde jak by to wytlumaczyc.Jezeli grasz w naprzyklad csa i ruchy myszka sa gwaltowne to czasem zabraknie ci miejsca jak jedziesz w lewo bo naprzyklad lezy klawiatura,wtedy robisz szybki ruch myszka do gory i w prawo.I tu jest problem.Gdy chce przemiescic myszke z lewej strony na prawo to w czasie podnoszenia myszki kursor sie przesunie czasami nawet o kilka cm i to cholernie irytuje w takich grach jak : cod4,cs,crossfire itd...

jejku no to kup podkładkę. :) Jeśli myszka za wolno chodzi to zwiększ DPI.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Myszka chodzi dobrze,to raczej z sensorem jest problem.Podkladka cos da? Zaproponujecie cos?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

A4TECH X7-500MP

Ta podkladka bedzie ok?

Tak. Sam osobiście gdy grałem bez podkładki miałem taki problem jak Twój i wystarczyła zwykła za 3 zł by problem zniknął. :) Ta jest dedykowana Twojej myszce (mam tej samej firmy muszkę tak btw) nawet. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...