Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zagrać?

playerony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy opłaca się grac w Aiona, głównie pytam tylko dlatego że nie chce mi się pobierać 30 Gb i sprawdzać czy gra jest dobra czy nie, opiszcie mi własne odczucia.

Dodam ze dotychczas grałem 3 lata w Runes of Magic i chciałbym wiedzieć czym te gry się mniej więcej różnią.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Dodam ze dotychczas grałem 3 lata w Runes of Magic i chciałbym wiedzieć czym te gry się mniej więcej różnią.

Takiego zapytania nie znalazłem.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Mysle ze Aion jest ciekawsza gra bardziej rozbudowana i dynamiczna niz RoM jednak to gry z tego samego gatunku wiec jakies podobienstwa tez znajdziesz

Opublikowano

Jakoś ROM mnie nie przyciągnął. Aion lepszy jak na moje. ROm wydaje mi się taki jednolity, w Aionie jednak klasy, ich ubrania różnią się, do tego są bardzo ładne kostiumy. Na pewno warto zagrać w Aion`a lub w TEra Online, jeżeli zależy Ci bardziej na grafice to polecam tą drugą grę :p Aion mniej wymagający i chyba więcej graczy.

Tutaj jest status o serwerach:

http://aioninfo.com
Opublikowano

Watro jest to jedna z gier która mnie zatrzymała najdłużej. Bardzo fajnym pomysłem jest to, że można latać co w większości gier jest to niemożliwe.

PvP w tej grze też jest bardzo widowiskowe, ale dopiero na wyższym lvl. jak dojdzie nam więcej skilli.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w aionie mozesz tez miec wlasny apartament dom czy wille nawet korzysci z tego sa ogromne co najlepsze mozesz sobie dekorowac meblami ktore takze mozesz zrobic lub kupic od kogos ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Tak sobie czytam to @UP w RoMie też możesz mieć własny domek :) PvP też jest widowiskowe bardzo, Renissance w RoMie są również różne stroje i przebrania, oraz malowanie ich jak i swojego wierzchowca. Grałem w RoMa i jest świetny. Kolega namówił mnie na Aiona, póki co mi się podoba :) Więc warto zagrać, skoro od początku przyciąga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...