Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z włączeniem kompa

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem nie mogę odpalić normalnie kompa :(, Chodzi o to że komp spokojnie się odpala w systemie awaryjnym ale jak wybieram normalne odpalenie to po wyświetleniu się kolorków win i gaśnie monitor. Jak pisałem dzieje się to tylko w trybie normalnym w trybie awaryjnym wszystko działa. Na początku myślałem że to wina sterowników ale je zaktualizowałem i nadal tak się dzieje. Proszę o pomoc. Jak coś mam win 7.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Format wejdzie w grę jak nie bd innego rozwiązania na razie szukam innych bo nie chcę formatować kompa.

W trybie awaryjnym włącz przywracanie systemu.

Czy mogę to zrobić z trybu awaryjnego z połączeniem z internetem czy tylko z trybu awaryjnego z wierszem poleceń?

Opublikowano

Wszystko jest ok do puki nie klikam enter :/ bo po kliknięciu enter wyskakuje mi okno z poblokowanymi przyciskami dalej/wstecz i wyświetla się "Nie utworzono punktów przywracania na dysku systemowych komputera. Aby utworzyć te punkty przywracania otwórz Ochronę systemu" włączam tą ochronę systemu i nie wiem co dalej.

Opublikowano

Do zamknięcia i dzięki wszystkim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...