Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wolisz drop ze stone czy nie?

Drop  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki drop wolisz

• Wol? taki ?e normalnie wypada z rud a z stone'a cobblestone
      14
    • Wol? z otherdrops i bez szansy wypadni?cia z rudy tego co ma by?
      7
    • Wol? z otherdrops ale z szansa wypadni?cia z rud odpowiednich materialów
      7
    • Wol? co? innego, przedstaw to w komentarzu.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć postanowiłem zrobić ankiete która by się przydała serwerom survivial.

A wiec tak przechodze odrazu do żeczy czyli wolicie dorop ze stone czy normalny drop z rud czy drop z stone a jednoczeście z rudy 20% na wypadnięcie surowca przedstawcie swoje pomysły w ankiecie a potem w komentarzu :)

400%20postow.png

Opublikowano

Wolę drop z rud, ponieważ OtherDrops psuje całą rozgrywkę.
Czyli wolę bawić się w poszukiwacza ;p
(OtherDrops jest stosowany z lenistwa, adminom nie chce się pilnować serwera i wgrywają go)

Opublikowano

Wolę drop z rud, moim zdaniem jest to lepsze niż bezsensowne OtherDropy. A "od" odciąga x-ray-owców od serwera.

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

Opublikowano

Oczywiście, że drop z rud. Other Drops jest głupi, ponieważ musisz kopać i kopać godzinami i paczyć na czat czy wyskoczylo "znalazłeś diament!"

A tak to szukasz i jeśli znajdziesz to taka podjara ;D

Opublikowano

OtherDrops lepszy, @up4, nie koniecznie z lenistwa, ale na servery gdzie gra 300 osób, nie będą 20 modów zatrudniać, by X-R ogarnąć, nie sądzisz? A dodatkowo nie każdemu się chce szukać miejsca, którego nikt jeszcze nie znalazł.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

na taki serwer sr 20 slotow polecam bez tego bo to psuje gre lepiej samemu szukac i sie cieszyc niz wiedzac ze jest ten plugin i kopac stone ale tam jak wyzej na wiekszy serwer juz mozna ale nie trzeba dawac pluginu.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zdecydowanie bez OtherDrops ;) Uważam, iż plugin ten psuje większą część rozgrywki, zabija tę podnietę po znalezieniu jakiegoś surowca.

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Ja wole z otherdrops z szansa na wypadniecie

Mam server 100slotow i takie pytanie do was jak mam ogarnac ok.70 ludzi zeby xraya nie uzywali (wiem obefuscator cZu jakos tam) ale dla graczy jest to ze ciezko znalezc miejsce gdzie ktos nie byl ...

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

OtherDrops, łatwiej ogarnąć graczy oraz łatwiej znaleźć surowce i możesz dodać np. W eventy dodatkowe przedmioty z stone lub czego innego.

Opublikowano

Ja sobie nie wyobrazam na serwerze 200 slotowym szukac miejsca gdzie są jeszcze surowce. A jak jest ograniczona mapa to już wogóle. Pamiętajcie że na świecei minecraft surowce są ograniczone a w OtherDrops nie. A i fakt na serwery ponizej 100 slotów polecam bez OtherDrops :D Takie moje zdanie.

Opublikowano

Jak dla mnie to bez OtherDrops. Ja sam miałem serwer 300/500 slotów bez tego. Spigot, w którym jest Anty X-ray, oraz pare moich dodatków. Trochę pilnować trzeba było, ale banów za X-Ray'a nie było wiele :) Większa satysfakcja jest jak znajdziesz diament, którego jest bardzo mało, niż jak ci dropi co kilka sekund ze stone.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej nawet jak 20 slotów to żeby był "od" bo wiara która pisze że nie trzeba może uważać cię za "idiotę" i ty myślisz że są uczciwi a tak naprawdę mają jakieś kurde gówniane hacki typu: Nodus, X-Ray itd. Lepiej wgraj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...