Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] World Of Tanks - Plik aktualizacji 8.7

TheFalenS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu nie grałem w WoT'a. Przestałem grać kiedy była wersja 8.7. Potem przez przypadek usunąłem Wot'a z wersją 8.7 ale nadal miałem kopię z 8.6. Teraz kiedy jest wersja 8.8 postanowiłem sobie znów zagrać. Ponieważ mam słabego neta pobrałem aktualizację 8.8 u kolegi przez Wifi na telefon, lecz nie mogę znaleźć aktualizacji 8.7 i kiedy włączam launcher to nadal pobiera potrzebne pliki z 8.7. I mam pyt. Czy jest jeszcze możliwość pobrania wersji 8.7 nie przez launcher ? Internet w tej chwili bardzo wolno chodzi i nie chcę mi się czekać kilka godzin. Z góry thx.

Opublikowano

@up

Kiedy nie miałem pliku aktualizującego 8.8 to się chciało pobierać 1,5 GB. Więc POBRAŁEM 8.8 i teraz chce się ściągać ponad 500 MB (czyli to jest aktualizacja 8.7 bo tyle zajmuje - wiem bo kiedys pobierałem), ale teraz nie mogę tego znaleźć. Widocznie mnie nie zrozumiałeś.

Szukam czegoś takiego : http://worldoftanks.eu/pl/content/docs/update/

I tak ma dole jest Aktualizacja dla poprzedniej wersji klienta gry. Tylko to jest 8.8 a ja szukam 8.7.

Opublikowano

Ale po co ci 8.7 ? Co ty na wersji 8.7 chcesz grać ? ...

Ściągnij przez torrenty wersje 8.8 i po kłopocie.

Mam 8.8, ale nie mam potrzebnych plików z 8.7 żeby mi działał WoT. Bo powinno się aktualizować po kolei : 8.6 ->> 8.7 ->> 8.8 a ja mam 8.6-->> 8.8 a 8.7 brak w folderze updates i dlatego launcher chce pobierać pliki z wersji 8.7.

Przypominam że miałem wersję 8.6. A gdybym miał 8.7 to wystaczył by tylko plik a aktualizacją 8.8. Ale muszę pobierać i 8.7 i 8.8.

Mam nadzieję, że już rozumiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...