Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby na posadę Head Dj na ts prywatnego serwera metin 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby na posadę Head Dj (team speak) prywatnego serwera metin 2.

Obowiązki Head DJ'a : Prowadzenie teamu Dj'ów , wybieranie osób należących do składu DJ. Pilnowanie ogólnego porządku w teamie.

Wymagania:

1.Osoba ta musi posiadać wysoką kulturę osobistą, musi być to osoba odpowiedzialna, dla której posada to obowiązki a nie tylko korzyści z posiadania rangi ts.

2.Musi być to osoba komunikatywna, zabawna , tak by w sposób ciekawy poprowadzić audycję na kanale muzodajni.

3. Mile widziane doświadczenie w prowadzeniu audycji ts. Jednak jeżeli uważasz, że potrafisz grac oraz zarządzać grupką ludzi a nie miałeś/łaś do czynienia z audycjami na team speaku, napisz;) spróbować zawsze warto.

4.Osoba ubiegająca się o stanowisku nie musi miec określonego wieku, ma być to osoba dojrzała emocjonalnie.

Kontakt do mnie proszę pod tematem lub na pw MPC forum, tam podam resztę szczegółów oraz podam IP ts by odbyc wstępną rozmowę.

Pozdrawiam i życzę powodzenia ~~Trissya!!;)

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/388701402847318249447.jpeg

Opublikowano

Zgłaszam się, proszę ciebie o odpisanie mi PW.

Pierwszy kandydat przetestowany, proszę następną osobę chętną na tą posadę o szczerość i nie puszczanie gotowych setów. Przejścia macie robić sami!!!!

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/388701402847318249447.jpeg

Opublikowano

Ja mógłbym spróbować , byłem GM'em , tak jako tako Administratorem TS'a przez chwilke :D

Przetestuje osobe własną .. < ostrzegam , nie mam mutacji :c > !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...