Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PS3, PS STORE, GRAFIKA

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

chce kupić GTA z PS store tak żebym mógł uruchomić grę na dwóch różnych konsolach, nie robiłem tego wcześniej więc moje pytanie brzmi jak to mniej więcej wygląda? Czy dostaje coś jak cd-key i wpisuje na obu konsolach czy jak?Drugie pytanie jest taki czy będziemy mogli (ja z kolegą) grać razem na multi? Trzecie pytanie dotyczy grafiki w grze z PS store, słyszałem że kupując wersje z PS store tekstury wolno się wczytują co nie ma miejsca gdy odpalamy grę z płyty. Mógłby ktoś wyjaśnić jak to mniej więcej wygląda?

Z góry dzięki.

Opublikowano

eh.. Z tym ci nie pomogę. Radze ci iść do działu konsol. Bo ja o tym nic nie wiem. A co do tych tekstur to myślę, że to bujda. Chodź pewnie tutaj jest zależność wczytywania gry z dysku a z płyty. Więc jak można zapraszam pana z działu konsol albo sam tam idź ;d.

Opublikowano

1. Któryś z Was kupuje grę w PS Store i podaje drugiemu passy do swojego konta. Przykładem będzie Twój kolega...

Podaje Ci passy do swojego konta, Ty logujesz się na nie i pobierasz GTA V z listy pobranych materiałów, nie kasujesz konta kolegi! Następnie logujesz się na swoje konto i możesz grać w GTA V,

2. Będziecie mogli grać razem bez żadnych problemów.

3. Tak to prawda, wersja cyfrowa GTA wygląda gorzej od wersji BR!

Tutaj wszystko jest ładnie pokazane, dodatkowo w komentarzach masz wyjaśnione dlaczego tak jest, więc nie będę się rozpisywał tylko zapraszam do czytania

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14637497,GTA_V_odtwarzane_z_plyty_na_PS3_wyglada_lepiej_od.html

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...