Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azzar2 [Dedyk] [Easy]

Azzar 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie macie patchera do wcześniejszego klienta?? bo jeszcze w poludnie dzisiaj mi działał a teraz błąd jakiś wyskakuje a nie chce mi sie nowego klienta pobierac.

Patcher jest w kliencie przecież ... Nie działa serwer mi też Wisi na Zostaniesz połączony z serwerem.

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wiem że jest, ale nie działa mi. ale już sie doczytałem na forum że przerwa techniczna i dlatego błąd wywala;) Przepraszam za spam.

Opublikowano

Zrobcie z tego easy, a nie mediuma,. Chetnie wejde, lecz nie na taki serw gdzie max lvl sie wbija 5k min + ;o . ' Tzw easy ' ;x...

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

prezka, która odstrasza a nie przyciaga, jak robicie coś porządnie to ku**a zróbcie dobrze prezke, bo mnie aż krew zalewa jak takie gówno jest zrobione za przeproszeniem na odpie***l.Na serio server może być fajny, ale prezka tragiczna.

4410678874.png

Opublikowano

Z prezentacją coś zróbcie, serwer ocenie jak wejde .. .ale co do wczesniejszych komentarzy ! DOBRZE że jest dużo broni ... to własnie jest ciekawe na serwie easy

Opublikowano

Serwer super gram prawie od samego początku ciągle jakieś rzeczy dochodzą na prawdę gra się super dużo eventów itp polecam:)

Opublikowano

Jakoś użyłem tego fixa ale nadal mam ten sam błąd. :(

EDIT:

Doszedł nowy error: Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE (Rozwiązałem ten problem)

67c79a917fba9aa08f07648b6022b6c1.jpg

Opublikowano

porazka serwer fajny ale nie idzie pograc bo non-stop c++ wyskakuje i dupa na 3 minut nie idzie ugrac na serwie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Azzar rada : dodajcie launchera aby każdy mógł wejśc obczaić co i jak i wtedy może clienta pobrać ... Launcher przydałby sie dla słabszych łącz co by zwiekszyło ilość graczy ..

Opublikowano

kur** wywala co chwile blad klienta !!!

to to da sie zniesc ale dlaczego nie mozna sie zalogowac co jakis czas pierwsze ch jest offline a na stronie online ??? co jest kur*** z tymi plackami ?

6f1dcb68ed09a089.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...