Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][TuT][Plugin]PingLimit-AntyLag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie pewnie wielu z was posiada własny serwer.I wie że jego najgorszym przeciwnikiem są lagi.Lagi są spowodowane są wieloma czynnikami ale na lagi wpływ ma też ping graczy.Dzięki pluginowi pinglimit możemy ograniczyć "laggerów" na naszym serwerze.

Opis

Ten plugin wyrzuca z serwera osoby które mają zbyt wysoki ping dzięki czemu nie ma osób które by lagowały serwer a tak że które przeszkadzały by w rozgrywce innym graczom.Plugin stworzony przez MercillesPVP

Komendy:

Brak

Konfiguracja:

W pliku konfiguracyjnym pluginu ping limit możemy ustawić maxymalny ping, po przekroczeniu tego pingu gracz zostanie wyrzucony z serwera

Permissions:

Brak

Instalacja:

1. Pobierz plugin z linków poniżej
  2. Wrzuć plik PingLimit.jar do folderu plugins
  3. Uruchom serwer i już :)

Download:

Plugin:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/pinglimit/

Skan:Myślę że nie potrzebny bo z strony bukkit.org

(PLUGIN NIE JEST MÓJ JA GO TYLKO WAM POKAZUJE)

Mam nadzieję że się przyda ;)

Z poważaniem

WarrockHack

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up dziękuję :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@2up dzięki już poprawiłem

@up myślę że jest w dobrym miejscu :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...