Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar nie łączy.

andrzej337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w jaki najlepiej spsoob sprawdzic co blokuje mi dostęp do tego serwera?, inne serery działaja [s25 i w gore] tylko s26, tzn grałem 2 dni, po tym czasie nagłe cos jeb** i nie działa, mam radiówke, walcze z tym od 3 tygodniu, koles ogolnie ma wyje** dzis np cały dzien nie odbierał tele no ale nie ważne, podalem mu porty ktore sa ważne co do syriusza[ z forum m2pl] i niby zostały odblokowane lecz nadal nie działa,

wiecie jak moge zrobic aby miec jakies dowody, pewnosc ze nie zostały odblokowane lub co blokuje dostep, przypominam inne serery dzialaja normalnie.

z gory dziekuje za pomoc, pisalem o tym problemie w innych tematach wlasnie z 2-3 tyg temu, dodam ze na innym necie PLUS działa wszystko bez jakichkolwiek zmian.

Opublikowano

Usuń z folderu pack pliki "Root.eix" i "Root.epk" i uruchom patchera.

Co do tych portów, jeśli odblokowali Ci porty na syriusza, to nic Ci to nie da, bo Tobie nie łączy S26 czyli Solar. Pomyliłeś nazwę, poszukaj portów Solara, i te właśnie im podaj.

Opublikowano

majster, pomylilo mi sie.... wiadomo raczej ze dawalem z s26, co do root to juz robilem,

jak cos wyskakuje "bład połaczenia łaczenia z serwerem" czyli na logike porty na solara zablokowane, bo jesli inne chodza, na innym necie smiga no to czego wina? i chodzi aby mial dowod jakos udowodnic ze ni chu** nie odblokowali, bo mi powiedza ze tak, i jak ja moje "nie" zargumentuje

raczej wiecie o co chodzi

co do solara to

Solar (s26)
Porty: 21000 22000 22001 22099
Adresy IP:
79.110.85.42
79.110.85.43
79.110.85.44
79.110.85.45
Opublikowano

majster, pomylilo mi sie.... wiadomo raczej ze dawalem z s26, co do root to juz robilem,

jak cos wyskakuje "bład połaczenia łaczenia z serwerem" czyli na logike porty na solara zablokowane, bo jesli inne chodza, na innym necie smiga no to czego wina? i chodzi aby mial dowod jakos udowodnic ze ni chu** nie odblokowali, bo mi powiedza ze tak, i jak ja moje "nie" zargumentuje

raczej wiecie o co chodzi

co do solara to

Solar (s26)
Porty: 21000 22000 22001 22099
Adresy IP:
79.110.85.42
79.110.85.43
79.110.85.44
79.110.85.45

A próbowałeś może przez inne IP tam wchodzić ? Śchiągnij np. program HotSpotShield i zmień ip. W niektórych przypadkach to pomaga.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

wyżej ale dałeś mu pomysła ..

Ja też kiedyś miałem taki problem i to było przez ten pliki root i tamte co ci podał wyżej kolega. usunołem spatchowało i działa.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

hmm, sproboje przez ten HotSpotShield , i prosze o wiecej pomysłów, co do zmiany to kablowka bedzie za 1 miech około to odrazu,

najelpiej tak jak pisałem coś co da mi mozliwosc udowdnienia ze porty sa nadal zablokowane, jakas comneda w cmd czy coś[ za bardzosie na tym nie znam i dlatego prosze o pomoc]

Opublikowano

masz radiówke tak? , zadzwoń do nich i niech ci zmienia ip jest taka możliwość może z tym jest takiś problem i dlatego ci nie działa.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

tak radiowka, sproboje lecz nie moge sie dodzwonic wiec bede szedł, i powiem co z tego wyszło.

ale najlepsze jest to ze odrazu po fakcie jak dzownilem, to oni nic nie zmieniali, i trzymaja taka wersje ciagle... i ja sam sobie portow nie zablokowalem...

jak jakies dalej pomysly prosze pisać, wszystko sie przyda oprocz "zmień neta"

Opublikowano

Zmiana IP będzie najlepszym moim zdaniem pomysłem.

Ewentualnie programem HideMyIP spróbuj je zmienić jeżeli radiówka będzie dalej leciała sobie w kulki.

Opublikowano

Na forum metina są zawsze podane aktualne IP i porty serwerów. Zgadzają się z tymi podanymi przez Ciebie.

Skoro na innym internecie działa, wina leży stuprocentowo w zablokowanych portach. Jedyne wyjście to osobista wizyta w salonie tej firmy.

Jeśli masz jakiegoś kolegę z laptopem, lub sam takiego posiadasz, sprawdź, czy po podłączeniu internetu do innego sprzętu, s26 także nie działa. Dzięki temu upewnisz się, że wina nie leży w konfiguracji łącza.

Opublikowano

podlaczylem dzis plusa i wszystko dziala, wiec to wina 120% neta , wiec nie pisac mi o ch** wie czym, bo tak jak pisalem juz up, sposob aby sprawdzic moc udowodnic ze poty nie zostaly odblokowane, w poniedziałek ide do tego gowna,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...