Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie odpowiedzi na OX

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png

Metin2 OX

1308765590-U105386.png

1308765441-U105386.png

Cheat nie jest mojego autorstwa, pochodzi z elitepvpers.
Odpalamy sobie patchera, patchujemy naszą bazę pytań i odpowiedzi na ox i uruchamiamy program Metin2-OX.exe.
Tak to wygląda:
w41mft.jpg
po wpisaniu pytania:
mf251j.jpg
Wiem, że chuyowe tłumaczenie :D, ja tego nie robiłem, ale można dodawać pytania i odpowiedzi do tej bazy danych i wtedy każdy będzie aktualizował i miał nowe pytania i na nie odpowiedzi ;).

1284282093-U138092.png
1308765779-U105386.png

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Ale to raczej w większym stopniu sprawdzi się głównie na PL. Na privach często są pisane autorskie pytania.

wipek.pl

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Cheat na pl'u przyda się nie jeden osobie, można użyć kilka kont i ładnie wzbogacić na takim evencie ^^. Temat powinien znajdować się w innym dziale, a na privy nie przyda - każdy profesjonalny serwer ma autorskie pytania.

utn6x1b0watr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat na pl'u przyda się nie jeden osobie, można użyć kilka kont i ładnie wzbogacić na takim evencie ^^. Temat powinien znajdować się w innym dziale, a na privy nie przyda - każdy profesjonalny serwer ma autorskie pytania.

a jaki problem zdobyć pytania i zmodyfikować tego czita to jest najmniejszy problem ale wydaje mi się ze to stare i nie aktualne pytania na pl co jakiś czas są też zmieniane 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...