Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja?

Polak000xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie :D Czy jak kupie windows 7 64bit Home Premium to będę miał licencję na zawsze? Że np. Będę robil format i będę mógł po raz kolejny użyć kodu?

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Tak. Licencja ta nigdy nie wygasa. Możesz używać opcji 32 oraz 64 bitowej z takim kluczem.

Możecie m podać Windows 7 Home Premium 64bit(BOX) ? Na jakiejś stronie bo chcę zakupić :D

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Opublikowano

Jeśli mogę coś od sb dodać to weź 8.Podobno wydajniejsza + mnie ramu zżera.. Bo z tą 7 to masakra..

A wygląd możesz ustawić na ten z win7 wystarczy ściągnąć addonsa.

Nie chcę Cię kłamać, nie mam zielonego pojęcia ale wnioskuje to po tym że do w7 jest tyle dodatków że głowa mała ;p.

Ale to samo nie długo będzie z w8 :D.

graphic.png
Opublikowano

Jeśli mogę coś od sb dodać to weź 8.Podobno wydajniejsza + mnie ramu zżera.. Bo z tą 7 to masakra..

A wygląd możesz ustawić na ten z win7 wystarczy ściągnąć addonsa.

Powiesz mid laczego 7 jest droższy niż 8?

http://www.morele.net/microsoft-windows-8-professional-pl-32-64-bit-box-5vr-00028-529860/

http://www.morele.net/microsoft-windows-8-professional-pl-upg-32-64-bit-box-3ur-00030-517163/#div4

Opublikowano

Jest tańszy ponieważ nie ma Windows Media Center jeśli chodzi o ten pierwszy link. Drugi natomiast to uaktualnienie. By z niego korzystać jest wymagana poprzednia wersja Windows. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

nie musi posiadać żadnej wersji na kompie, to normalna wersja windows 8 z możliwością aktualizacji wcześniejszej wersji, instaluje się

- aktualizując obecny system

- nie aktualizując obecnego systemu z pod tego systemu

- normalna instalka z botowaniem z CD-ROM

jak by nie było nie można nigdy zaktualizować systemu x32 na system x64 czyli bezsensem była by wersja BOX z dwoma CD dla kogoś kto ma tylko system x32

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jest tańszy ponieważ nie ma Windows Media Center jeśli chodzi o ten pierwszy link. Drugi natomiast to uaktualnienie. By z niego korzystać jest wymagana poprzednia wersja Windows. :)

Czyli lepiej brać tą 7 ?

http://www.morele.net/microsoft-windows-7-home-premium-pl-32-64-bit-box-gfc-00170-248215

Opublikowano

bierz 8 , bo za jej zakup za niedługo i tak będziesz musiał zapłacić jak będziesz chciał mieć, np by pograć w nowsze gry które będą działać tylko pod w8

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

bierz 8 , bo za jej zakup za niedługo i tak będziesz musiał zapłacić jak będziesz chciał mieć, np by pograć w nowsze gry które będą działać tylko pod w8

To podajcie mi dobrą 8 64bit BOX?

Opublikowano

Nie. Lepiej kupić Windows 8. :) Dużo lepiej zaktualizowany no i lada dzień (miesiąc) dostaniesz darmową aktualizację do wersji 8.1. :)

Ta co podałeś jest dobra. :)

http://www.morele.net/microsoft-windows-8-professional-pl-32-64-bit-box-5vr-00028-529860/

Opublikowano

Nie. Lepiej kupić Windows 8. :) Dużo lepiej zaktualizowany no i lada dzień (miesiąc) dostaniesz darmową aktualizację do wersji 8.1. :)

Ta co podałeś jest dobra. :)

I w niej kod moge używać dużą ilość razy?

Opublikowano

I w niej kod moge używać dużą ilość razy?

Tak. Zgodnie z licencją BOX masz prawo instalować system na wszystkich posiadanych przez Ciebie i wyłączenie Ciebie maszynach. :)

Opublikowano

Tak. Zgodnie z licencją BOX masz prawo instalować system na wszystkich posiadanych przez Ciebie i wyłączenie Ciebie maszynach. :)

Okay. Czyli dobrze rozumie? Mam nie ograniczoną ilość kodu do użycia?

Opublikowano

dla jednego urządzenia w danym momencie, chcesz na większej ilości w domu zainstalować by działały na raz kup wersje Family Pack

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...