Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Panel profilu na stronie

dzikoysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanie głównie do osób grających na serwerach :) Tworzę serwer, któremu najbliżej do RealLife, ale tylko blisko xD Generalnie moje pytanie odnosi się do profilu na stronie serwera. Można było by zarządzać, sprawdzać, przydzielac specjalizacje (albo ogólnie punkty, które coś dają xD) itd. kontem na serwerze poprzez stronę www. Czy coś takiego wydaje Wam się w ogóle przydatne/potrzebne? Nie wiem, więc pytam, ponieważ głupio było by się bez sensu napisać :D

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Pierwszy pomysł Real Life, który raczej wypali. Widzę że się na tym znasz, mam nadzieje że to WYPALI!

Panel gracza pomysłowy oraz dobry ;) Jeżeli dojdą pracę i dane os. (W MC) to na stronie będą te dane i np. gdzie pracuje itp. ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wypalić musi xD

A wykonaniem itd. nie musicie się przejmować, chodzi mi o sam pomysł - czy jego realizacja ma sens i czy się spodoba ;)

Opublikowano

Slotów na początek 300/500, jeszcze nie jestem pewien :) W panelu było by wszystko, co tylko tam pasuje. Do tego konto będzie na te same pasy co w grze, więc żadnej zbędnej rejestracji. Masa opcji w przejrzystym stylu. Tylko właśnie pytanie, czy graczom będzie się tam chciało wbijac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...