Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwny ten system...

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na początku w silver I dostawałem po 10-18 pkt aż do 30 gdzie za mecz dostaje już tylko 4-7 MMR mam napewno takie same ponieważ nie miałem jakiś większych lose strike jeden gdzie przegrałem 4 gry lecz potem wygrałem 5 ... Nie wiem o co chodzi

Opublikowano

W 1 dywizji każdej ligi punkty ligowe za wygraną mogą być przydzielane w mniejszych ilościach niż normalnie, ze względu na zbliżający się awans do nowej pełnej ligi. Po awansie do wyższej ligi powinieneś dostawać punkty w normalnych ilościach.

Opublikowano

W 1 dywizji każdej ligi punkty ligowe za wygraną mogą być przydzielane w mniejszych ilościach niż normalnie, ze względu na zbliżający się awans do nowej pełnej ligi. Po awansie do wyższej ligi powinieneś dostawać punkty w normalnych ilościach.

Ale ja to wiem tylko dlaczego kiedyś dostawałem po 10-18 punktów a po zdobytych już 30 LP dostaje po 4-7

Opublikowano

Ale ja to wiem tylko dlaczego kiedyś dostawałem po 10-18 punktów a po zdobytych już 30 LP dostaje po 4-7

Przecież w tym cytacie masz wytłumaczone.... to nie sprawa MMR tylko system sprawdza Cie czy się nadajesz to Gold V, każdy w Brąz 1, Silver 1, Gold 1, Platyna 1 dostają znacznie mniej LP niż normalnie bo system sprawdza czy rzeczywiście się nadajesz a nie na farcie lecisz.

Opublikowano

Ja będę stwierdzenia,że nie masz dużo MMR , to co wymienili up'y też świadczy o mniejszej ilości punktów , ale mój kolega z wysokim MMR,dostawał po 20 pkt w I dywizji srebra a co ciekawe za przegraną również odejmowali mu po 15-20 . ;) Sumując , jeśli masz duże MMR to nawet w pierwszej dywizji będziesz dostawał dużo , ale też dużo tracił,lecz jeśli masz niziutkie-dużo tracisz i mało dostajesz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...