Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

matizal777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma swoje wady i zalety.
Te 3 czołgi to 3 odmienne style gry.
1. FCM to czołg 2 lini, td z dobrym działem jak na ten tier.
2. S35 739(f) mini maus, czołg średni z bardzo dobrym pancerze, gra na 1 lini, mało mobilny.

3. M22 Locust to czołg lekki, najczęściej spotter, ma dosyć fajne działko jak na tier.

Wszystkie te czołgi są dobre też do podwyższenia effi, jak wiemy na 3tierach 70% to "newbie".

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja bym brał Locusta, bardzo fajny czołg do zabawy, super szybki, nieźle działo.

Ewentualnie zastanowiłbym się jeszcze nad s35. Jeżeli chcesz czołg do wbijania statów, to to będzie lepszy wybór.

FCM bardzo nie lubię, ma epickie działo, ale jest strasznie wolny i często go wyrzuca na v tiery (możliwe, że po prostu mam pecha ;))

Opublikowano

Do listy dopinam T-127...

Ale ja dam tak:

1. FCM

2. T-127

3. Locust

4 Pz S35

FCM ma świetne działo oraz 400m zasięgu widzenia. Stojąc w krzakach z odpaloną lunetą masz 500m zasięgu widzenia (max w grze). Działkiem robi siekę i może dużo zrobić nawet na T5. Dobre camo.

T-127 ma dobry pancerz, MM ograniczony do T4 i niezłe działko oraz znośną mobilność. Odbija dużo pocisków - większość na tym tierze. Działko jest dobre jak wpadniesz na Topa (czyli prawie zawsze) i znośne na T4.

Locust - dobra mobilność, dobre działko, niezły zasięg widzenia. Bardzo fajny czołg, przyjemny. Ma dobre camo, przez co na T5 może robić na Passive Scouta.

S35 - do niego wogl nic nie czuję. Niby dobry pancerz, a wszystkim się wbijam. Niby dobre działko, a na równi z takim Locustem. Słaba mobilność. Jak na tier dosyć duży.

FCMa najbardziej polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...