Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski serwer Hypixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wczoraj poznałem mechanikę serwera Hypixel, i wiem jak zrobić bardzo, bardzo podobny taki serwer z minigrami ( lobby, teleporty, kilka kolejek, minigry itp. )

Czy takie coś w Polsce by wypaliło ?

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Słuchaj jeżeli chcesz spróbować to nie ma problemu tylko pamiętaj że jeśli coś nie wyjdzie to ty poniesiesz koszty bo maszynę trzeba wykupić i to nie jest za małe pieniądze ,ale jeśli wszystko będzie dopracowane i ogarnięte to będziesz się cieszył dużą ilością graczy , ja cię nie chcę zniechęcić tylko uświadomić że możesz nie mieć graczy a koszty poniesiesz ty wiem powtarzam się :) zrobisz to co uznasz za stosowne :) Ja trzymam kciuki żeby ci to wypaliło pozdrawiam :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Jeżeli jesteś 1 z tych amatorów którzy nawet nie potrafią ogarnąć pluginów, to lepiej się za to nie bierz.

Ps: Robię podobny server na autorskich skryptach ;3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

znowu skrypty omg, umiecie zrobić coś innego niż skrypty np. autorskie pluginy?

co do serwera masz budowniczych map?

Ziomek jak taki jesteś mądry naucz się javy i napisz mi skrypt na supercraftbrothers, dla mnie osobiście java jest trudna i nie potrafię jej dlatego piszę w skrypcie.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Jak masz autorskie pluginy rób jak nie masz to nie masz po co robić serwera. Dosyć dużo jest serwerów MiniGames typu MC4U.

Opublikowano

Jeśli non-premium to nie zagram :c Najwyżej dla non-premium za opłatą w wysokości ok. 3zł (Utrzymanie serwera za gwarantowane, jeśli oczywiście będą autorskie pluginy i oryginalne pomysły na minigierki ;))

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jeżeli jesteś 1 z tych amatorów którzy nawet nie potrafią ogarnąć pluginów, to lepiej się za to nie bierz.

Ps: Robię podobny server na autorskich skryptach ;3

Szczyt hipokryzji został osiągnięty!

Proszę o przyznanie użytkownikowi odznaki w imieniu całych emiratów europejskich!

Serwer na skryptach to jak by robić... No właśnie.. trudno znaleźć podobnie głupią rzecz :)

A bardziej do tematu... A nie może ktoś kiedyś zrobić takiego fajnego serwerka RPG? (nie zadne CHUJOWE frakcje i kilka skili i 3 npcecty (300 a 3 to zadna roznica jak cos, wazne ze chujowe))

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Karolina_666

Zamierzałem wykonać serwer z fabułą z Assassin's Creed.

Aktualnie czytam 3 książke tej serii, więc trochę o niej wiem :]

1390848731-U997276.png

Opublikowano

Treekt jest sławnym youtuberem ma fajny serwer, a mało ludzi na nim gra, więc nie wypali, musiałbyś ciągle się reklamować, bo tak to tylko non-premium bedzie grac, bo premium chodzi na te serwery angielskie ;D

Opublikowano

Dobra ludzie dajmy mu czas aby się zastanowił i wtedy podejmie decyzję taka jaką będzie chciał pozdrawiam

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Karolina_666

Zamierzałem wykonać serwer z fabułą z Assassin's Creed.

Aktualnie czytam 3 książke tej serii, więc trochę o niej wiem :]

Czyli umiesz robic mody pod forge i nie chodzi mi o dodawanie nowej lipnej zbrojki i kilku smieci, tylko wlasnego systemu zbrojek, zycia itp.

Bo jak nie to udawaj ze nie wiesz co to RPG :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...