Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka ;]

Co myslicie na temat rusro?

Po dzisiejszej inspekcji zostal dodany item mall z mozliwoscia kupna za golda itemow na stallach..

Nastepnie banny na tydzien itd.

Moj kolega dostal juz banna do 9 lutego >.< mysliscie ze jest tak jak na isro ze pozniej bedzie na 2tyg az do zbanowania konta?

Oraz w hotan juz spotkalem 5 gmow.. stoja przy kazdym npc i w srodku miasta...

Naszczescie jeszcze nie dostalem banna ale zaczynam sie bac nacisniecia start bot( bota ktory jeszcze nie wyszedl>ribot<)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Hejka ;]

Co myslicie na temat rusro?

Po dzisiejszej inspekcji zostal dodany item mall z mozliwoscia kupna za golda itemow na stallach..

Nastepnie banny na tydzien itd.

Moj kolega dostal juz banna do 9 lutego >.< mysliscie ze jest tak jak na isro ze pozniej bedzie na 2tyg az do zbanowania konta?

Oraz w hotan juz spotkalem 5 gmow.. stoja przy kazdym npc i w srodku miasta...

Naszczescie jeszcze nie dostalem banna ale zaczynam sie bac nacisniecia start bot( bota ktory jeszcze nie wyszedl>ribot<)

A masz już tam jakiś ciekawy lvl? Bo jak nie to boć sobie dalej, a jak dostaniesz bana to zapraszamy na csro :P.

Opublikowano

Mam 52 lvl warriora 2h

Juz zainstalowalem csro,media i mam konto ale mam problem i nie wiem co na niego poradzic..

Jak daje start to jak wyskoczy ten pasek na srodku ekranu to sie gra zatrzymuje i sie nic nie laduje..

Caly czas zzeranie 148k pamieci ... a powinno rosnac jakby dzialalo.

Jakis pomysl?

@edit

trzeba cos zmieniac w pliku host(c windows system32 drivers etc) ?

sygna1o.jpg

Opublikowano

powiedz nam jeszcze jaka masz wersje clienta... ;) mi tak sie dzialo gdy mialem 1.148 bodajze.. a trzeba recznie spatchowac gre do wersji 1.158 a nastepnie automatycznie zrobi ci do 1.161

1.161 to aktualna wersja

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

Ja znalazłem na necie jakiegoś 1.160 i się updatowało z 8h. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Elo jestem nowy w RuSRO po ostatniej inspie nie dziala zangielszczenie ale juz pobieram nowe (ciekawe czy bedzie dzialac) i jeszcze jedno chce sciagnoac bota zeby expic nowa postac stara. Mozecie podac link do nowego bota??

Opublikowano

Elo all mam problem chce zrobic nowa postac ale jak zmieniam klawiature na rosyjski to mi wyskakuje ze Invalid character name i Invalid letter used <_< :O to jest bardzo irytujace prosze o porade w tej sprawie

Admin Cienia
Opublikowano

No to nie piszesz po rosyjsku skoro to ci wyskakuje.

Opublikowano

Juz probowalem roznymi jezykami np Turecki Bialoruski Ukrainski. w przypadku tureckiego wyskakiwalo tylko invalid character name

Jesli znasz jakis sposob na zrobienie nicku to powiedz pliz (ten sam problem co do nicku psa i nicku w jobie)

Admin Cienia
Opublikowano

Nawet jakbyś se dał nick po chińsku to by ci nic nie dało, napisałem że nick musi być po rusku.

Admin Cienia
Opublikowano

Ruski a turecki to dwa różne języki, jeśli ci się nie uda tego napisać a masz ustawiony język ruski to czapa.

Opublikowano

Antis jeżeli masz zangielszcze na rusro to nie da rady żebyś zrobił chara. Pierwsze zrób chara potem zangielszcenie.

Powody:

-chcesz robić chara na rusro z zangielszceniem(trzeba mieć ruski nick), ale gra ci nie pozwoli dać ruskiego nicku bo jest po angielsku.

- nie zrobisz postaci jeśli nie dasz ruskiego nicku.

Musisz więc zrobić chara potem zangielszczenie.

Podobna sytuacja by była gdzybys chciał zrobić na isro rosyjski nick (nie da rady) bo w media.pk2 jest ustawione na language:english, Country:england

Chodzi o to że kiedy masz zangileszce na rusro to w media pisze że language:english , ale country : russia, więc trza robić postacie na rusro po rosyjsku i z rosyjskim nickiem a potem sobie silka zangielszcyć.

Jeszcze jedno nie polecam sciągania gotowego media.pk2. Wg mnie szybciej i łatwiej zrobić swoje. Wystarczy tylko Pk2editor tools i plik tekstowy z kilkoma linikami zmian.

Jest gdzieś taki tut na tym forum. (wsytarczy poszukać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...