Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 win8 ><

SanthinHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę do was z bardzo denerwującym problemem , ukazuje sie on z ,,create no appropriatte device '' taki komunikat wyskakuje mi gdy próbuje otworzyć metina normalnie , i jeszcze podczas gry np tepam sie na m1 i wyłącza mi samoistnie metka .

P.S

Lapek jest prawie nowy , sterowniki najnowsze , x direct jest , net freamwork jest .Proszę o szybkie rozwiązanie tego problemu .

Opublikowano

Uruchom w zgodności z Windowsem 7 lub XP.

Co do wyłączania, tutaj radziłbym pobrać całkowicie od nowa klienta, i zainstalować na innej partycji. Być może pliki outdoor są uszkodzone.

Opublikowano

Ogólnie nie moge tego zrobić , ponieważ jak próbuje wypakować clienta na innej partycji w moim wypadku c ponieważ wyskakują mi błędy . Więc juz serio nie wiem jakt naprawić .

Opublikowano

Zainstalowałem win 5.0 , tylko nie wiem bo mam już metka rozpakowanego to co mam z nim zrobić na nowo rozpakować czy co , bo dokładnie nie wiem o co ci chodzi .Lepiej sprecyzuj . :P

Opublikowano

Mam tak samo kupilem sobie kompa z win 8 ale metek mi nie dziala probowalem juz duzo rzeczy ale nic to nie dalo win 8to kupa zmien sobie na 7 ja sobie zmienilem i teraz dziala

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...