Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]GUPI SILFER

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze ty grasz roznymi postaciami co ci podpadnie a nie lepiej grac 1 i dobrze? ja sobie do golda Katerina doszedle.zeby kierowac samemu mecze musisz miec conajmnie staty 15/2 na ranekdach:D a ja tu widze ze ty staty masz nie za dobre i dlatego wiekszosc rankedow przegrywasz:>

Opublikowano

widze ze ty grasz roznymi postaciami co ci podpadnie a nie lepiej grac 1 i dobrze? ja sobie do golda Katerina doszedle.zeby kierowac samemu mecze musisz miec conajmnie staty 15/2 na ranekdach:D a ja tu widze ze ty staty masz nie za dobre i dlatego wiekszosc rankedow przegrywasz:>

Gram Fizzem Nasus Cait Vayne Ahri Jarvan IV Jax to są postacie którymi bardzo często gram. Fizza już mam naprawdę dobrze opanowanego tak samo Jaxa i Jarvana resztą gram bo lubię.

Staty mam nie za dobre bo często gram junglę i często padam w tf lub próbuje ratować idiotów którzy zostali zbaitowani przy czym sam ginę....
Ogólnie troche lipa bo mam słabe MMR lecz na początku dostawałem po 10-18 pkt a teraz dodaje po 4-7 ktoś wie o co chodzi? MMR mi tak nie spadło bo przegrałem 4 gry pod rząd ale potem znowu wygrałem 4. A większych lose strike nie miałem
Opublikowano

postacią ADC nie wykerujesz.. niby nazwa tak mówi ale to jest papier.. Xinem czy Katariną się elegancko keruje. Ale nasz team musi potrafić współpracować bo co nam da ult katariny jak pierwsza wejdzie i padnie :P

A Xinem to możesz sam wybić cały team przy feedzie :D

Opublikowano

postacią ADC nie wykerujesz.. niby nazwa tak mówi ale to jest papier.. Xinem czy Katariną się elegancko keruje. Ale nasz team musi potrafić współpracować bo co nam da ult katariny jak pierwsza wejdzie i padnie :P

A Xinem to możesz sam wybić cały team przy feedzie :D

wiesz, gra adc to nie jest tylko autoattackowanie. tzw. positoning bez którego gry nie wygrasz.

adc można wygrać grę, ale nie jak mocno przegrywacie.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego zamazałeś swój nick przecież można wejść w typa z któym grałeś i zobaczyć z kim on grał i widać twój nick..

@top

No widzisz, tak to już jest w silverze. zależy od teamu wszystko..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Czasami tak jest jak jestes wystarczająco dobry kiedyś napewno wyjdziesz

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja tam miałem silver 1, grałem czym chciałem rankedy, potem normale, zakupiłem sobie zeda i renektona, zagrałem nim rankedy i wynik taki:
9 win 0 lose Zedem ( 1 raz przegrałem na teamowym 5 v 5 rankedzie )
5 win 1 lose Renektonem
( dostawałem po 5 pkt za wina, ostatnie 3 gry dostałem po 10 ) i goldzik 5 46 pkt :D

GG WP
Nie ważne są staty, jak twój team jest mocny to nawet gdy feeduje będzie w team fightach coś robił, uwierz mi, mój bot lane feedował, że adc + supp 0/3, nikt ich nie flamował i w late gamie byli na poziomie każdego z nas :) tak samo często np jak gram ryzem mam staty 3/2 i carruje ludziom gre

Opublikowano

Ostatnia gra ezem GP jebany skurwiel farme mi brał przez co w 20 minucie miałem 100 farmy -.- 0 fragów bo tylko czekał na Parleya żeby z ks-ować. A potem cały team mnie flamuje że nic nie robie że nie mam dmg. Ale jak mam go mieć skoro mój "Support" Bierze mi farmę i kille? Oczywiście przegraliśmy a potem po grze napisał coś tam po czesku że matke mi zapierdoli.... Porażka ten silver I dodam że był GOLD 5 i to własnie jest głupie bo takim GOLD 5 nie zależy na wygranej -.- A ja muszę z nimi grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...