Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stalka

zarziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czego ropi stalka dla woja. slyszlem ze gdzies w czer lesie czy tez tysieczny wojownik rowniez szkaty ripera. Gdzie sie znajduje ten tysieczny wojownik? trzeba na niego czekac jak na bossa czy wystepuje w grupkach? skad moge jeszcze miec stalke. Dotyczy to priv servera u1u1 ale moga byc odpowiedzi z zwyklego rowniez ;p

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Tysieczny wojwonik wystepuje w krainie gigantow idzie sie tam przez pustynie i wezowe pole, tak wystepuje w grupkach i ciezko z niego dropnac stalke. Stalka dropi tez ze szkaty ripka i ze zlych czerwonych drzew w red lesie to tyle :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Ostatnio FuBu dodał 5 minutowy filmiku i mu przez ten czas lootnela na PL stalka dla sury i ninjy. Więc tak rzadko stalki nie dropią.

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Na privach to w red lesie pamietam na 123w to bylo ze od 86 lvl a teraz to nie wiem o.O

k44kk.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szkata ripa,Tysięczny wojownik (mała szansa),od 86lvl w red lesie.Innych opcji nie ma :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...