Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pytania i odpowiedzi (nie FAQ!).

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Postanowiłem, że zrobię temat, w którym gracze ROM'u, mogą zadawać pytanie dot. ogólnej fabuły gry.

Przykładowo ktoś ma problem z misją, zadaje tu pytanie i czeka na odpowiedź od kogoś innego.

*REGULAMIN*

- Zakaz spamowania,

- Każdy post nie związany z treścią tematu będzie zgłaszany,

- Nie wolno używać słów niecenzuralnych,

- Nikogo nie oczerniamy,

- Gdy nie mamy nic mądrego do powiedzenia - wychodzimy z tematu, nie utrudniajmy pracy moderatorom,

- Zachowujemy się jak przystało na użytkownika MPCForum - kulturalnie.

MILE WIDZIANE SCREENY Z PODPOWIEDZIAMI!

Może ja zacznę, gdyż nie daje mi to spokoju:

Mamy po prawej stronie 'zwój' misji. Są tam takie, gdzie klikasz w nazwę moba - on dojeżdża, klikasz w nazwę mapy(miejsca) - on dojeżdża gdzie trzeba.

Jednak są tam też questy, gdzie w treści część misji jest napisana kolorem zielonym i pisze przy nim 0/1. Nie da się tego kliknąć, nic się nie dzieje.

Jeśli ma ktoś na to odp. - proszę o pomoc :)

Pozdrawiam i miłego użytkowania tematu!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Siema.

Postanowiłem, że zrobię temat, w którym gracze ROM'u, mogą zadawać pytanie dot. ogólnej fabuły gry.

Przykładowo ktoś ma problem z misją, zadaje tu pytanie i czeka na odpowiedź od kogoś innego.

*REGULAMIN*

- Zakaz spamowania,

- Każdy post nie związany z treścią tematu będzie zgłaszany,

- Nie wolno używać słów niecenzuralnych,

- Nikogo nie oczerniamy,

- Gdy nie mamy nic mądrego do powiedzenia - wychodzimy z tematu, nie utrudniajmy pracy moderatorom,

- Zachowujemy się jak przystało na użytkownika MPCForum - kulturalnie.

MILE WIDZIANE SCREENY Z PODPOWIEDZIAMI!

Może ja zacznę, gdyż nie daje mi to spokoju:

Mamy po prawej stronie 'zwój' misji. Są tam takie, gdzie klikasz w nazwę moba - on dojeżdża, klikasz w nazwę mapy(miejsca) - on dojeżdża gdzie trzeba.

Jednak są tam też questy, gdzie w treści część misji jest napisana kolorem zielonym i pisze przy nim 0/1. Nie da się tego kliknąć, nic się nie dzieje.

Jeśli ma ktoś na to odp. - proszę o pomoc :)

Pozdrawiam i miłego użytkowania tematu!

Te misje zaznaczone zielonym kolorem przewaznie sa jak trzeba cos zrobic, np: Ulepszyc cos, wlozyc KD, zniszczyc przedmiot z EQ itd... ale rowniez sa dalsze misje ktorych nawet ja sam nie rozumiem haha.

Opublikowano

Po to JUŻ powstał ten dział aby nie zamykać dyskusji do jednego tematu. Dział ma się rozrastać. :)

Zapraszam do dyskusji w tematach do tego odpowiednich. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...