Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rise of Metin

aprzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jest to kontynuacja M2, teoretycznie, bo ciężko mi się doszukać jakichś podobieństw (mi to wygląda na kolejną chińszczyznę z domieszką WoW’a - będa nawet Pandy). Obietnice mówią jednak, że trzon Metina2 został zachowany i nietknięty, ale do całości doszła lepsza grafika, większy świat i masa nowych klas postaci (ma ich być w sumie 12). Jeśli się nie myle i teraz tak jak wiecie z metin2 zrezygnowało dużo ludzi serwery większość są puste z tego co wiem to tam chyba za rok miało być łączenie serwerów czy to coś pomoże? Jeśli ta gra jest kontynuacja czy ludzie przejda na owa gre czy jest to konkurecja dla metin2 jakie jest wasze zdanie na ten temat? Czy metin2 się utrzymie nawet jak złączą serwery czy więkoszść ludzi odejdzie na rise ? ;)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...