Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Let's Play by: KociaczekKC

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chciałbym zaprezentować wam moją serię z League of legends

Na odc. gramy różne tryby rozgrywki.

Coś o mnie:

Mam 19 lat, mieszkam w Dąbrowie Górniczej i mam na imię Damian.

W lol'a gram od niedawna, ale jakoś nawet to ogarniam. ( ^_^)

Prawie codziennie wrzucam co najmniej 1 odcinek z lol'a.

odcinek (2.10.2013)

http://www.youtube.com/watch?v=Sz2zp9Qbaik

odcinek (30.09.2013)

http://www.youtube.com/watch?v=3HD3WHtRe70

odcinek (23.09.2013)

http://www.youtube.com/watch?v=c_TaAjmoMYs

Zapraszam was do:

- Komentowania

- Subskrybowania

- Oceniania

- Wspólnego grania!

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Trochę cieżko się to oglada a to z powodu takiego z nie masz zbytnio doświadczenia z tą gra i taki byle lepszy gracz nie będzie zainteresowany taką serią. Ale tak czy siak życzę powodzenia w wybijaniu się ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Z każdym dniem idzie mi coraz lepiej, bo na chwilę obecną wiem że nie jestem dość dobry w lol'a.

Na chwilę obecną próbuję ogarnąć postać: Syndra (jutro raczej wrzucę odcinek jak gram syndrą, a raczej jak nią nie umiem grać) (^_^)

Niektóre z odc. będą także takie bardziej lajtowe jak ten:

(po prostu robione dla beki)

a i przepraszam za jakoś tego filmu, lecz przy renderowaniu coś się zjebaobao.

http://www.youtube.com/watch?v=3Pu6ueus2Mw

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

14 level nagrywający serię League of Legends? Pls...

Te filmy będą oglądali jedynie Twoi znajomi, komentarz słaby (oglądałem 3 min filmu, dalej nie dałem rady), o poziomie gry raczej tutaj nie ma co dyskutować.

Opublikowano

Dodałem 2 nowe filmiki!, dzisiaj jeszcze może wrzucę kolejny.

Oczywiście najnowsze odcinki znajdziecie w 1 poście (będę ciągle go edytować)

Dla tych co mają zamiar mnie hejtować:

Może nie znam się zaje... dobrze na lol'u ale cały czas się uczę, więc nie hejtujcie / wyzywajcie innych że dopiero zaczynają grać w lol'a.

ps: Aha ci co piszą że są słabej jakości, to tylko 1 film jest słabej jakości ponieważ przy renderowaniu coś się zjebaobao, a pozostałe all filmy są w hd.

Opublikowano

powiem to jako normalny człowiek ktory chce nagrywać lola ,a nie może bo nie ma oglądalności.

Nie będę oglądał twojej serii,bo nie masz poziomu . Ja bym newbie uczył grać wszystko dawał humor ,ale nie moge bo takie gówna 15 lvlowe albo 1 lvlowe zaczynają krecić lola i nie da sie w ogóle wybić ,tyle powiem ogarnij gre zdobądź jakiś poziom nagrywaj.

Dziękuje dobranoc

kxAyLut.png

Opublikowano

Jeśli macie zamiar mnie hejtować że mam mały lvl, to najpierw pomyślcie. Każdy kiedyś miał niski lvl.

ps: aktualnie mam 22lvl (więc nie piszcie że 5-15lv)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...