Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucze Steam z Allegro?

Flubbed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry przepraszam jeśli zły dział ale nie mogłem znaleźć lepszego. Ciekawi mnie kwestia sprzedawania kluczy na allegro np http://allegro.pl/crysis-2-maximum-edition-pl-steam-cd-key-automat-i3544123212.html W której gra jest sprzedawana za dużo niższą cenę niż normalnie. Sprzedawca ma ponad 7tyś. pozytywów i tylko 6 negatywów z całej działalności na allegro, a produkty posiadają "Standard Allegro". Czy ten produkt może być wiarygodny? Mogę dostać bana, jeśli aktywuję taki klucz?

Opublikowano

Jak ma bardzo dużo pozytywów to nie masz co się martwić ;) zobacz też komentarze kupujących.

Komentarze właśnie ma dobre :) na 24 stron z pozytywami znalazłem tylko jednego negatywa i nie był on związany z kluczem, tylko problemami przy transakcji.

Opublikowano

Komentarze właśnie ma dobre :) na 24 stron z pozytywami znalazłem tylko jednego negatywa i nie był on związany z kluczem, tylko problemami przy transakcji.

No to możesz śmiało kupić ;)

19040801788359101415.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...