Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze ?

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie to i to :D lecz jeśli do bicia z konia np. bodym to z łez ponieważ przyszywka daje dużo na hity jak bijesz z ziemi to regeneracja.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Jeśli Twoim jedynym bonusem na regenerację będzie ten z Ametystowego, to weź Naszyjnik z niebiańskich łez.

Reg. pż działa najlepiej wtedy, gdy masz sporą ilość tego bonu w eq.

Opublikowano

Co lepsze w expie reg pz czy przeszywka a mianowicie chodzi mi co lepsze , wisior z lez+9 lub amytestowy+9 :D

Oczywiście że regen. Gdy np. uciekasz przed mobkami i potujesz to szybciej ci się hp zregeneruje . Bierz ametystowe.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Lepiej bd,jak przestaniesz spamować...

lol ludzie jesteście ślepi,typ napierdala temat za tematem zmyślony aby był i chuj nikt nie reaguje.

Dawaj mi ssy tu kurwa

Wulgaryzmy i spam
Opublikowano

Jeszcze zalezy od reszty twojego eq. jezeli masz w eq duzo regeneracji to bież ametystowy bo na raz to lepiej. Jednak jeżeli malo co w regeneracje robiles bież łzy. Przeszywa B.Dobra do expa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...