Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zed jungler

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz sprobowac normala... dawniej czesto go widzialem w jungli, potem stal sie modny na midzie ale po tych wszystkich nerfach , to rzadko sie go widzi teraz w grze...

Opublikowano

mozesz sprobowac normala... dawniej czesto go widzialem w jungli, potem stal sie modny na midzie ale po tych wszystkich nerfach , to rzadko sie go widzi teraz w grze...

RZADKO ? ;O

Serio ? To już rzadziej widzę typa który chce dobrowolnie supporta w Solo Q ^^

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Witam,czy Zed sprawdzi się na pozycji junglera?

Gram na jungli,a od jutra zed jest w rotacji i nie wiem czy opłaca się go na jungle brać.

&nbs

jak dla mniejego miejsce to mid na combo rozwali wszystko

Opublikowano

&nbs

jak dla mniejego miejsce to mid na combo rozwali wszystko

Tak , jego miejsce to mid, top a także jungle , ale na combo nie rozwali wszystkiego , chociażby dlatego że istnieje wiele postaci które potrafią go skontrować , lub odpalic swoje combo szybciej i to własnie on będzie wtedy lizał glebe ;)

Opublikowano

@up ja go widze , często chyba w drewnie 5 go nie widać :<

widze ze sporo wiesz o drewnie :> mnie tam niestety nigdy nie bylo, dlatego tez wszystko co wiem zawdzieczam takim pro playerom jak ty :)

Opublikowano

Ja preferuje tylko TOP'a solo wiem co mówie bo od 10 do 30 level samym zedem grałem na smurfie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Nie polecam ci zeda na jungle , każdy ci spierdoli jak bd gankował , tylko mid tą postacią , kup maokaia on niszczy kiedy jest na jungle

BUMP

Opublikowano

Idź ty człowieku tym śmiesznym zedem graj solo top albo mida bo tam jego miejsce. Gram nim sam i wiem o tym champio więcej niż o swoich rodzicach.

Opublikowano

Zed ma jedynie slow, a moim zdaniem jungler powinien mieć te cc - jakiegoś stuna czy podrzucenie :). Zed tylko top/mid.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Zed nie nadaje się do jungli nie ma cc tylko slow co i tak zabardzo nie pomaga w gankach gdy nasz team także nie ma cc.

Zed jedynie na top/mid

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...