Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin .. Panika? Kto będzie grał?

PanParówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zastanawia mnie to czemu tak panujecie :P żadna gra nie zastąpi metina fakt.. mogą wyjść lepsze no ale cóż Metin ma swój " Urok .. "

Który co racja.. psuję się przez te wszystkie nowości

jedno pytanie

Zagracie w Rise of Metin czy zostajecie na Metinie ? :)

Opublikowano

Ja oblukam RoM, jeśli przypadnie do gustu zaczynam tam grać, bo polskie serwery czy globala, czy priva już prawie nic nie reprezentują ;/

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Na pewno będę grał, ale nie na Polskim serwerze. Głównie przez dzieci, które przez przypadek włączyły komputer rodziców.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Na pewno będę grał, ale nie na Polskim serwerze. Głównie przez dzieci, które przez przypadek włączyły komputer rodziców.

Racja.

Co prawda ja zaglądnę na serwery PL, tak z czystej ciekawości.

Jednak swoją karierę planuję zacząć na takim 'SG', 'UK' jak dotychczasowy MT2 (po prostu wersja EU).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja raczej nie zagram - nie lubię tytułu jakim jest metin ;/ Kilka lat temu byłem od niego uzależniony,

więc nie zamierzam do tego wracać ;p Ale przyznam, że zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

żadna gra nie zastąpi metina fakt..

Tak mówią ludzie, którzy nie grali w żadne inne mmo poza metinem przez dłuższy okres czasu. Aktualnie jest wiele innych produkcji, chociaż nie w polskim wydaniu, które zasługują spokojnie na miano "lepszych od metina2".

Ja zagram, jak wyjdzie eng.

Opublikowano

Tak mówią ludzie, którzy nie grali w żadne inne mmo poza metinem przez dłuższy okres czasu. Aktualnie jest wiele innych produkcji, chociaż nie w polskim wydaniu, które zasługują spokojnie na miano "lepszych od metina2".

Ja zagram, jak wyjdzie eng.

RaiderZ, AION, TERA. Dużo jest gier, do których porównywać Metina to jak porównywać informatyka z malarzem

57199140501148694665.png

Opublikowano

RaiderZ, AION, TERA. Dużo jest gier, do których porównywać Metina to jak porównywać informatyka z malarzem

Bo gier nie powinno się porównywać. Tylko oceniać, ile sprawiają nam zabawy i czy są dobrze skonstruowane. Zresztą napisałam, ze nie chodzi mi o gry, które są wydane również w polskim języku.

Opublikowano

Metin2 ma swój urok, ale jeśli chodzi o serwer PL - już przed informacją o kontynuacji ubyło sporo osób z serwerów. Rise of Metin pojawia się w odpowiednim momencie.

Opublikowano

Ja raczej zagram na angielskim . Jak mi sie spodoba to bede gral dluzej , chociaz sadze ze ciezko bedzie pobic Metin2, bo do niego kazdy byl przyzwyczajony . Mam nadzieje, ze gry nie zdupia tak jak mt2 .

Opublikowano

No i z tych wszystkich gier nawet bardzo popularnych metin2 sprawia najwięcej zabawy i satysfakcji, w nim jest rywalizacja i najlepszy system walki.

Tego żadna gra nie przebije, grałem w niemalże każdą grę MMORPG, która posiada tutaj dział na MPC i poza mpc, max w danej grze zostałem 2 tygodnie (RaiderZ, potem też się znudziło).

W metina gram już ponad 5 lat i jeszcze się nie znudził bo zawsze się do niego wraca.

Najlepsze gry to Metin2, MuOnline trochę Cabala, a przeglądarkowe to Empire GG :D.

To wszystko.

Pożyjemy zobaczymy.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Rise of Metin, będę grał na pewno na europejskim serwerze, może na polskim zawitam, zobaczymy.

Ale jak UP mówi, Metin2 jest najlepszą grą pod każdym względem, no kurde, nie ma lepszej gry od niej. Grałem w tyle MMO i nic ciekawego tam nie widać, raz grałem w Rappelz, z dobre dwa miesiące, to fajnie mi się grało. Ale no do Metina znów wróciłem, gram w niego dobre parę lat. ROM będzie podobny do Metin'a i będzie na pewno fajnie, tak sądzę.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Tak jak wyjdzie wersja EU to DDosujcie , nie oddajcie Metina w Obce ręce !!!!

Tak na poważnie po co gdybać ?? wyjdzie Oficjal w Polsce ściągnie się zobaczy , wtedy można będzie komentować czy mieli rację z tą "kontynuacją" czy zje**li całą sprawę :)

Opublikowano

Gram wlasnie na Chinskim serwerze Rise Of Metin i osiagnalem juz 46lvl fakt faktem moze to nie wysoko ale sam fakt ze ta gra jest bardzo wciagajac przyciaga mnie co raz bardziej do Siebie. Najlepsze jest to ze nie rozumiem Chinskiego a i tak spedzam po ponad 10 godzin na dzien by grac w ta gre i odkrywac nowe mapy itd... by sobie ciutke przyblizyc jak to bedzie na EU co oczywiscie i tak bedzie sie roznilo bardzo od Chinskiego.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

Opublikowano

tak w ogóle to kiedy ten rise of metin startuje? Pytam, ponieważ nie znalazłem na ten temat żądnej informacji.

Tak za miesiąc, czytać byś się nauczył bo tysiąc razy nawet na tym forum było to wałkowane.

Opublikowano

Jeżeli będzie mało metinowe, to oczywiście zagram, chociażby z czystej ciekawości.

Opublikowano

Sama panika została wywołana dlatego ,że w nazwie jest "Metin" , a potem zobaczenie filmów chińskiego ROM'a - i panika - bo gdzie tu jest metin2.

To jest coś nowego - grafika , silnik itd podobna do metin2 tylko exp / pvp / staty / lvl / bosy . Metin3 to można powiedzieć ,że privy gdzie jest 12312 broni i 123 map.

Opublikowano

Oczywiście że zagram :) Ale dopiero na EU ;D w sumie jest w tym takie coś z ,,metin 2'' ale przypomina wow-a,shaye. Mam nadzieję że EU upodobnia trochę do Metin2

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

po obejrzeniu gameplayu to ulubiencom metina współczuje bo to jest jeden wielki crap to już zostańcie sobie w metinie2...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...