Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rise of Metin .. Panika? Kto będzie grał?

PanParówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po obejrzeniu gameplayu to ulubiencom metina współczuje bo to jest jeden wielki crap to już zostańcie sobie w metinie2...

Najpierw przeczytaj posty i tematy w tym dziale a dopiero potem wydaj opinię.

Wersja chińska =/= Wersja europejska

Wersja europejska będzie zbliżona "klimatem" do metina dwójki i dostosowana pod rynek europejski gier MMORPG.

Opublikowano

oczywiste ze zagram iz polski metin2 to juz nie jest to co kiedys pod wzgledem grywalnosci ( ilosc graczy )

jedyne co na polskim metku mozna zrobic to zagrac na s26... ale i tak juz nie to co kiedys, mi by bylo juz szkoda ladowac kasy w is

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Mi ta gra przypomina trochę Shayie i coś w tym stylu więc serdecznie polecam ja zagram na EU :D

Opublikowano

Gram wlasnie na Chinskim serwerze Rise Of Metin i osiagnalem juz 46lvl fakt faktem moze to nie wysoko ale sam fakt ze ta gra jest bardzo wciagajac przyciaga mnie co raz bardziej do Siebie. Najlepsze jest to ze nie rozumiem Chinskiego a i tak spedzam po ponad 10 godzin na dzien by grac w ta gre i odkrywac nowe mapy itd... by sobie ciutke przyblizyc jak to bedzie na EU co oczywiscie i tak bedzie sie roznilo bardzo od Chinskiego.

Pozdrawiam JuicyPussy/PanZua.

No właśnie wciągające w tej grze jest to że jest nowa.. Tak więc przez kilka pierwszych lat gry będzie masa ludzi tak jak w Metinie

Miejmy nadzieje że wszystko będzie ok i wypali w tym 2014 ;)

Pozdro CisneNaWh :*

Opublikowano

Ja zagram, ponieważ miałem dosyć starego. Skończyłem w PL/a i privy ale na RoM z chęcią wbiję ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...