Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 2 Konta

pekustes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra spróboje go kickać jak akurat będzie grał na moim pokoju a nie lepiej mu pożądnie złoićskure za coś takiego jak ci zbanował konto może mieszka blosko cie bie to więc radze zrobić nowe konto i się nie martwić ja np dostałęm 6 banów w ciągu roku nawet jak nic nie cheatowałem ani razu i tera gram w combata tylko dla zabawy :P

1377531174-U173186.png
Opublikowano

witam was ja koncze chyba z combat armsem moje 2 konta zostaly zbanowane 1 bylo kumpla ;/ master sergeant 1 i master sergeant 3 takigosc mnie zreportowal na tym 2 macklen czy jakos tak a sam chyba hackuje albo jego kumple jak widzicie go na combat arms plz kikac go ;/ ok ja juz chyba koncze z ca cya

ta a co ja mam powiedzieć ? zbanowane konta SL 1 , SL 3 , CSM 3 i 5

kiedy mi zbanowali moje konto SL 3 to zaczełem uczęszczać na mpc forum

jaki z tego wniosek ? nexon to chuje ? no chyba raczej TAK

hardcore.jpg

Opublikowano

niezłe masz konta...z tego co widziałem miałbys juz z nich range captain V

mam ? umiesz czytać ? banowali mi pokolei ...

hardcore.jpg

Opublikowano

jak bys umiał grac to by ci nie pobanowali,a i przy okazji jakbys umiał czytac to bys zrozumiał ze w moim poscie jest napisane ze miałbys range captain V ze zgromadzonego exp!!!

Opublikowano

tez duzo początkowych ludzi reportuje za cos w stylu " hacker bo zombie dogania czlowieka " albo " hacker bo zombie wali na 150 km " ( wtedy mialem hacka off chyba ) e tej grze zombie som szybsi w quarantine i mają attack dlugi ;/ no ale coz newsi to newsi ale moze tez nie reportują tylko tak muwią ;/ a tam i ps on chyba kolo mnie nie mieszka :) a tam nie jestem pewny :)

Opublikowano

"poczontkowych ludzi" ^^,"zombie som szybsi"^^,"majom attack".^^"newsi to newsi" ^^"nie reportujom tylko tak muwiom"^^

allegro --tutaj kupisz słownik

reszta bez komentarza...

Opublikowano

jak bys umiał grac to by ci nie pobanowali,a i przy okazji jakbys umiał czytac to bys zrozumiał ze w moim poscie jest napisane ze miałbys range captain V ze zgromadzonego exp!!!

jak byś umiał pisać , to bym może zrozumiał , bo napisałeś wyraźnie "niezłe MASZ KONTA"

hardcore.jpg