Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Plugin] EnderChest - Itemki startowe w EnderChescie!

Serip

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Dzięki, tego szukałem
2.Zrób Aby technik mógł wybrać ile slot'owy ma być ten enderchest i dla jakiej rangi, jakiego gracza
3.Dodaj manipulacje enderchestem za pomocą komęd nap /ec <nick_gracza> {zagląda_do enderchesta gracza, /ec slot <Ile_slotów> <NazwaGracza/nazwaGrupy> <nazwaświata>, /ec message <NazwaWiadomosci> <NowyTextWiadomości>
4.Dodaj plik langue
5.Dodaj permissie :)
6.Stwórz wersje alternatywną w skripcie :D
7.Wrzuć na bukkit.org i zarabiaj na dotacjach "Hojnych Amerykanów"

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

nie dodawaj tego co mówi @up, wystarczy tylko dodać opisy przedmiotów, wiecej bym nie,oczekiwał od tego pluginu, ma być prosty i jak najbardziej optymalny;-)

pozdrawiam i życzę sukcesow

Opublikowano

1.Dzięki, tego szukałem

2.Zrób Aby technik mógł wybrać ile slot'owy ma być ten enderchest i dla jakiej rangi, jakiego gracza

3.Dodaj manipulacje enderchestem za pomocą komęd nap /ec <nick_gracza> {zagląda_do enderchesta gracza, /ec slot <Ile_slotów> <NazwaGracza/nazwaGrupy> <nazwaświata>, /ec message <NazwaWiadomosci> <NowyTextWiadomości>

4.Dodaj plik langue

5.Dodaj permissie :)

6.Stwórz wersje alternatywną w skripcie :D

7.Wrzuć na bukkit.org i zarabiaj na dotacjach "Hojnych Amerykanów"

To ma być prosty plugin. Na 100% nie będę bawił się w skript, mam dużą wiedzę na temat tego pluginu, lecz bawić się nim nie będę, a nawet w pluginie mogę zrobić więcej niż w skrypcie.

nie dodawaj tego co mówi @up, wystarczy tylko dodać opisy przedmiotów, wiecej bym nie,oczekiwał od tego pluginu, ma być prosty i jak najbardziej optymalny;-)

pozdrawiam i życzę sukcesow

Mam takie same zdanie. Nie wiem po co mam robić z tego coś dużego. Lepiej coś prostego, wydajnego i przydatnego dla użytkowników. Mam plan dodania tego, ale teraz nauka i inne badziewia.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Mam małą propozycję ,abyś dodał support dla więcej niż jednego świata ,czyli ,że na jednym świecie dostaniemy inne przedmioty niż na drugim.Oczywiście jeśli by było to możliwe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tego szukałem !!! Dzieki , zajebisty plugin :)

Kilka pomysłow

Automatyczne dawanie kitów dla danej rangi w enderchescie (np dla vipa diaxy)

Enchantowane itemki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy możesz dodać nazywanie tych przedmiotów?

Mogę dodać wiele opcji, ale czy jest sens? Pomyśle nad tym

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

dobry pomysl, dodaj tez by dalo sie tworzyc ukryte skrzynie cos w stylu treasurechest bo mi na serwerze tchest nie lapie a i tak mi sie nie podoba

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Refresh. Niby odkop, ale nie chciałem znowu zakładać tego samego tematu... jeżeli coś jest nie tak to proszę usunąć temat. Myślę, że obejdzie się bez % :D

Opublikowano

Bardzo fajny plugin masz + :)

Tylko mam pytanie czy można dawać enchantowane i zniszczone w jakiejś części?

Dodam to, jak widzisz projekt z tamtego roku jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...