Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zerk3n

Wybierz Ustawienia Serwera  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ustawienie Rate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

216811.jpg?1384264966

NazwaSerwera : Edith(Alpha)
Pliki : BlackRogue(thSRO)
CapLvl : 90
GearLvl : 9th dgr
Exp : 25x
Exp PT : 30x
Gold drop : x10
Item Drop : x7
Job Rate : - - -
Sox Rate : x1
Alchemy Rate : x1

Od Autorów :

VRO - Edith założenie jest aby był to rdzenny SRO bez żadnych dodatków zmian , czysty jak kryształ Cap90 w którym karawany,fortece,ctf,unique były największą
atrakcją i największym smaczkiem !
Nie chcemy aby nasz serwer był taki jak każdy , przeładowany i zmieniony w ala 'L2'.
Nie chcemy wysokich plusów , dużych rate'ów , coin systemów !
Chcemy prawdziwego SilkroadOnline z 2007r.
Projekt można śledzić na :
Kontakt :
QQ : - - -
Gadu-Gadu : - - -

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

#1. Co do tworzenia serwera. To prosiłbym o 3 sprawy :) Z czego jest jedna priorytet a dwie pozostałe są sprawami pobocznymi. Jeżeli już tworzycie jakikolwiek serwer czy to pod patronatem MoonWellProject czy to nawet jakby miał być serwer tworzony pod patronatem Facebook'a - dajcie jakiś dowód, iż owy serwer jest tworzony. Udostępnijcie nagranie podczas tworzenia czegoś co wam nie zaszkodzi a nam da pewność iż serwer jest w trakcie tworzenia.

#2. Co do Cap'u to dawno nie wyszedł dobry stabilny Cap'100, ostatni na jakim grałem dobry to był PlaySro [Zeus] a później Penguin. Tylko chciałbym pograć na naprawdę niskich ratach, tak aby ludzie nie wbili max lv w 3 dni. Zróbcie takie raty na bazie vsro nie podawając w ratach isro itp, tylko sami przetestujcie raty takie, aby lv na full europejskim party można było by wbić w + tydzień (liczę to na gap: 0), więc do tego dochodzi farma, itemy, alchemia - wtedy było by dobrze spędzić na takim serwerze min. miesiąc :) Jak dla mnie bomba była by , ale dawno nie wyszedł taki serwer.

#3. Czy posiadacie dobrą ekipę? Graficy, webmasterzy, coder etc.. ilu was jest w ogóle ? :)

Opublikowano

Jak dla mnie cap 80,90 odpada takie serwy są na chwile...

Jestem za capem 100 ale takim jak było na elitesro czyli bardzo mały exp 5x max. Brak lucky na 10D ale jak ten cap to cieżko expić bo jg cave zapchane warto pomyśleć o nowych miejscach na expa. Napewno naprawy AH ( action house ) czy jakoś tak i dodanie jakiś ciekawych możliwośći do joba, pvp żeby miało większy sens chodzi mi o to że za zabicie kogoś na pvp dostawało by się jeden pkt. za co można coś kupić.

Cap110 już wole średnie raty tak z x10 fajnie jak by w alex dodać unique gdzie dropiły by karty do egy wepa bo na fgw nie chce mi się już chodzić po raz setny... Lub jakieś mooby z których dropiły by coiny lub coś żeby wymienić na egy. lubie te bronie <3. Nie chce mi się już bardziej rozpisywać bo wiadomo zapał na projekt jest ale czy wyjdzie ? Jak chcesz dobre pomysły z których może coś wybierzesz napisz na pm to coś wymyślimy :) Powodzenia !

Opublikowano

JedwabnySzlak realizowany jest pod patronatem MoonWellProject.Pierwszy serwer będzie nosił nazwę Edith , chcemy aby serwer był długoterminowy a nie tylko na kilka dni.Rozpoczyliśmy prace nad Bazą Danych i TOS'em.Więcej informacji Wkrótce do śledzienia Twitter'a https://twitter.com/zerk3n

Wkońcu startujesz :)

Opublikowano

patronatem MoonWellProject wtf ? oO Niema takiego czegoś i nie będzie, wymyślasz sobie jakieś pierdoły i myślisz że to będzie brzmiało profesjonalnie.

Opublikowano

&nbsp;

#1. Co do tworzenia serwera. To prosiłbym o 3 sprawy :) Z czego jest jedna priorytet a dwie pozostałe są sprawami pobocznymi. Jeżeli już tworzycie jakikolwiek serwer czy to pod patronatem MoonWellProject czy to nawet jakby miał być serwer tworzony pod patronatem Facebook'a - dajcie jakiś dowód, iż owy serwer jest tworzony. Udostępnijcie nagranie podczas tworzenia czegoś co wam nie zaszkodzi a nam da pewność iż serwer jest w trakcie tworzenia.

#2. Co do Cap'u to dawno nie wyszedł dobry stabilny Cap'100, ostatni na jakim grałem dobry to był PlaySro [Zeus] a później Penguin. Tylko chciałbym pograć na naprawdę niskich ratach, tak aby ludzie nie wbili max lv w 3 dni. Zróbcie takie raty na bazie vsro nie podawając w ratach isro itp, tylko sami przetestujcie raty takie, aby lv na full europejskim party można było by wbić w + tydzień (liczę to na gap: 0), więc do tego dochodzi farma, itemy, alchemia - wtedy było by dobrze spędzić na takim serwerze min. miesiąc :) Jak dla mnie bomba była by , ale dawno nie wyszedł taki serwer.

#3. Czy posiadacie dobrą ekipę? Graficy, webmasterzy, coder etc.. ilu was jest w ogóle ? :)

&nbsp;

MoonWellProject Projekt edukacyjny , sa w nim osoby ktore beda tworzyc "JedwabnySzlak" proste jak drut

Wlasnie myslalem o czyms takim ala oldsro czyli start CAP80/90 i update co jakis czas nie chcial bym przekroczyc capu 110+ ktory nie jest juz rdzennym sro.

Poszukuje osoby ktora zna sie na grafice (Nie jestem w stanie ogarnac wszystkiego)

@Topic

Serwer bedzie stal na plikach vSRO , jestem w trakcie tworzenia bazy danych na dniach dodam kilk ss'ow

Jestesmy rowniez w trakcie tworzenia TOSU ktory tez bedzie udostepniony wciagu 2och tygodni

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

#UPDATE

Maszyna pod serwer zostala przystosowana lecimy z baza danych

Na dniach dodam kilka ssow

Potrzebujemy osoby ktora troszke pomoze nam z reklama projektu jezeli ktos jest chetny zapraszam na PW :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

#UPDATE

LvlCap : 120

GearCap : 12th dgr

Rates Low/Med (?)

Pliki : vSRO v188

Serwer Dedykowany :

Technologia Ivy Bridge

Procesor Intel Xeon E3 1245v2

Intel Smart Cache: 8MB

Rdzenie 4

Wątki 8

Zegar 3.4GHz

Turbo Boost 3.8GHz

Pamięć RAM 32 GB DDR3

Dysk twardy 2x 2TB SATA3

Połączenie 1 Gbps

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

@UP

Zadecydowałeś CAP 120, choć nikt go nie proponował, jak Ty sam również:

:

Wlasnie myslalem o czyms takim ala oldsro czyli start CAP80/90 i update
co jakis czas nie chcial bym przekroczyc capu 110+ ktory nie jest juz
rdzennym sro.

Nie widzę sensu, w tej ankiecie.

sa w nim osoby ktore beda tworzyc "JedwabnySzlak" proste jak drut

The fuck?!

----------------

Powiem tyle, będzie fail, już nie jeden taki projekt tu mieliśmy. ;) <-- Tak, teraz możesz mnie zhejtować.
Ale tak czy inaczej, miłej zabawy z Bazą Danych. Yoo.

Opublikowano

@UP

Zadecydowałeś CAP 120, choć nikt go nie proponował, jak Ty sam również:

Nie widzę sensu, w tej ankiecie.

The fuck?!

----------------

Powiem tyle, będzie fail, już nie jeden taki projekt tu mieliśmy. ;) <-- Tak, teraz możesz mnie zhejtować.

Ale tak czy inaczej, miłej zabawy z Bazą Danych. Yoo.

Plany się zmieniają jak widać nie był to mój wymóg lecz innych osób z teamu.Ankieta miała dać mi zarys Old/NEW , po rozejrzeniu się na scenie jest za dużo capów tego typu 80/90/100/110/130 więc zdecydowałem się na CAP 120 jest jedyny serwer NecroSRO który jest Pay2WiN i wiele osób chciało by fajnie się pobawić bez wydawania kupy kasy na suny.Nie będę cię hejtował wiem że kilka fail'ów było zobaczymy jak będzie z MoonWell'em.Ciebię również zapraszam do obserowowania Projektu :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

nie chcial bym przekroczyc capu 110+ ktory nie jest juz rdzennym sro.

LvlCap : 120

Wlasnie myslalem o czyms takim ala oldsro czyli start CAP80/90

Chujowo już sam nie wiesz czego chcesz i tak cap 120 jest chujowy

@e: zjebana nazwa projektu...

Opublikowano

e tam tak naprawdę na każdy cap znajdziesz chętnych graczy, więc rób jaki uważasz :> pytanie ludzi o zdanie nie ma sensu, bo jeden woli to inny to więc i tak sam zadecydujesz co zrobisz.

Opublikowano

Nie tylko ja decyduje jaki ma być cap.

Jeżeli ci się nie podoba życie nie każdemu da się dogodzić.

Dziękuję Za zainteresowanie z waszej strony :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Czytasz mi w myslach... Sporo ludzi odeszło z isro po wprowadzeniu cap 120, a co do nazwy... faktycznie chujowa jak barszcz.

Opublikowano

Plany się zmieniają jak widać nie był to mój wymóg lecz innych osób z teamu.Ankieta miała dać mi zarys Old/NEW , po rozejrzeniu się na scenie jest za dużo capów tego typu 80/90/100/110/130 więc zdecydowałem się na CAP 120 jest jedyny serwer NecroSRO który jest Pay2WiN i wiele osób chciało by fajnie się pobawić bez wydawania kupy kasy na suny.Nie będę cię hejtował wiem że kilka fail'ów było zobaczymy jak będzie z MoonWell'em.Ciebię również zapraszam do obserowowania Projektu :)

NecroSRO nie jest serverem pay2win. Za prawdziwe pieniądze można kupić suny. Których jest już masa na serverze i nie są takie drogie za normalnego golda. Tak więc nawet gracz który nie płaci może być jednym z lepszych. A co do ankiety to uważam że 110cap jest najlepszym z możliwych wyborów.

TIOiE.jpg

Opublikowano

&nbsp;

NecroSRO nie jest serverem pay2win. Za prawdziwe pieniądze można kupić suny. Których jest już masa na serverze i nie są takie drogie za normalnego golda. Tak więc nawet gracz który nie płaci może być jednym z lepszych. A co do ankiety to uważam że 110cap jest najlepszym z możliwych wyborów.

&nbsp;

Własnie Sun jest za $ więc serwer Pay2Win może teraz nie aż tak jak na początku ale jednak

@Pyro nazwa to nazwa , a barszcz jest dobry :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

Własnie Sun jest za $ więc serwer Pay2Win może teraz nie aż tak jak na początku ale jednak

@Pyro nazwa to nazwa , a barszcz jest dobry :)

Gościu, wkurwia mnie podejście ludzi takich jak ty, bo Suny sa za $ i bleee, a na innych serwerach co masz za kasę? No? zastanów sie... Silki, a za silki Premka(daje nawet atak..), Grab pet(masz więcej golda oO), Devil/Angel Spirit ( + HP + Atak) immo/astral etc., Więc te suny za kasę na serwie gdzie i tak jest ich dużo to jest tak naprawdę drobnostka, ale niestety dużo osób myśli wł. tak jak ty ;/ dlaczego ? bo IM jest na isro to tak może być, ale nie ma tam sunów to tak nie może być, Zrób ten serwer full free, to na pewno będzie każdy równy, tylko.. przez jaki czas ? :)

@Down: jak widać na złe im to nie wyszło ~1300 online, a wcześniej prawie 2k nawet. Więc raczej tylko ci się wydawało że tak jest :>

Opublikowano

Gościu, wkurwia mnie podejście ludzi takich jak ty, bo Suny sa za $ i bleee, a na innych serwerach co masz za kasę? No? zastanów sie... Silki, a za silki Premka(daje nawet atak..), Grab pet(masz więcej golda oO), Devil/Angel Spirit ( + HP + Atak) immo/astral etc., Więc te suny za kasę na serwie gdzie i tak jest ich dużo to jest tak naprawdę drobnostka, ale niestety dużo osób myśli wł. tak jak ty ;/ dlaczego ? bo IM jest na isro to tak może być, ale nie ma tam sunów to tak nie może być, Zrób ten serwer full free, to na pewno będzie każdy równy, tylko.. przez jaki czas ? :)

Ahh ta kultura osobista :)

iSRO to iSRO privSRO to privSRO ale niech każdy ma równe szanse a nie jak było na początku NecoSRO jeden dał donate na broń sun i już był kimś widać że nie grałeś wcześniej

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Po co wogole pisać posty ? Spinacie sie .. Temat ma byc do dyskusji .;) wracając do tematu czekam na taki serwer gdzie wbić Max Lvl potrzeba z minimum miesiąc . Co za frajda wbić Max Lvl w kilka dni ( na bocie) a potem zabawa typu karawana itp ? Przeciez to sie nudzi ... I dlatego każdy szuka innego serwera ... Szkoda ze nie pomyśli nikt o cap 80-90 z takimi Ratami jak na isro ... No cóż .. Będziecie mieli graczy jak bedą mąle raty , pełno jest serwerów z wysokimi Ratami ... Kiedy bedzie jakieś info odnośnie serwera czy powstanie itp ? Nie mogę sie doczekać z low Ratami

Opublikowano

Po co wogole pisać posty ? Spinacie sie .. Temat ma byc do dyskusji . ;) wracając do tematu czekam na taki serwer gdzie wbić Max Lvl potrzeba z minimum miesiąc . Co za frajda wbić Max Lvl w kilka dni ( na bocie) a potem zabawa typu karawana itp ? Przeciez to sie nudzi ... I dlatego każdy szuka innego serwera ... Szkoda ze nie pomyśli nikt o cap 80-90 z takimi Ratami jak na isro ... No cóż .. Będziecie mieli graczy jak bedą mąle raty , pełno jest serwerów z wysokimi Ratami ... Kiedy bedzie jakieś info odnośnie serwera czy powstanie itp ? Nie mogę sie doczekać z low Ratami

a bicie 90 lv miesiąc na bocie jest fajne ? :)

Opublikowano

Moim zdaniem cap to cap a raty jak na isro nic nie daja. Jezeli chcecie takie raty wracajcie na isro tam macie wymagajace raty:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Tak na zszc/elite biło się dłużej i grało mi się lepiej niż na każdym innym prywatnym serwie...

na zszc/elite biło się 1/2 tyg. max :]

Pozatym prawda jest taka ze na zszc i tak wszystko się opierało na włączeniu bota, bo co tam było ??

brak CTF, brak FGW, brak FW, brak BA, karawany 1x , brak mobów PT

Wszystko opierało się na włączeniu bota 24h i dropieniu suna, ew. mogłeś na unique pojść sobie :> i bawić sie alchemia :>

No oczywiście grało się fajnie bo był kilmat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...