Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie:/

moro128p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część ALL. Mam do was pare pytań! Uczę się stawiania włsnego prywatnego serwera, niekatóży sadzą iż jak ktoś ma pisać tematy typu jak zrobić to jak zrobić tamto to najlepiej niech nie stawia serwera. Moim zdaniem przez towrzenie tematów tego typu wiele można się nauczyć (ten kawałek był dla tych krytyków których nienawidze^^). Moje pierwsze pytanie to do czego służy właściwie ProtMap nie mam z nim problemów ale ciekawi mnie co on ma za zadanie. Drugie pytanie a raczej nie pytanie tylko proziba:) Czy był by ktoś tak miły i zrobił mi spolszczenie. Wiem jak sie to robi bo już kiedys robiłem ale teraz niestety wyskakuje mi jakiś błąd, wiec jeśli ktoś bedzie tak miły to bedę wdzieczny:) Wiem jest przydział gdzie robią spolszczenia ale jak tam napisze to bd na samym koncu wiec wadpie ze ktos zwruci na mnie uwagę. Z góry dzięki za ALL:)

PS. Jesli masz krytykować mój temat to odrazu mówie nie czytaj i wypie******. Dedykuje to pod każdy temat który zostaje/ł skrytykowany przez takich jak ty!!|

Pozdrawiam:P i czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

1 pytanie portmap służy do odblokowywania portów aby inny grać który chce się połączyć z twoim serwerem np hamachi mógł się zalogować do gry i inne mapki twojego serwera.

2 pytanie zrobie tobie spolszczenie tylko daj ip serwera.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

jak coś to ściągnij portmapa by blake spolszczonego ilość portów odpowiada o jakości graniu na serwie jak np cherz grać tylko na jednej mapce to włączasz tylko 4 1 porty albo 3 a spol to zrobie za chwile .

1377531174-U173186.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...