Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Haha, macie tak ? Welcome Silver IV, zobacz :D

Thersu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiem ale chodzi o to ze ludzie mowia ze samemu wszystko sie da,ahri w 10 minut zrobila 0/4 i powiwedziala ze mamy noob junglera :D juz nie powiem ze moja sona padła i kill dla gravesa w early i wez sie bij z takim, ale i tak fajnie, dużo śmiechu sprawiła mi ta gra :D btw nie wiem jak zmienić język jakoś nigdy sie tym nie interesowalem, jakby sie komus chcialo mi napisac co i jak to bym zmienił

League Of Legends :)

Opublikowano

@up czy Ty masz mózg? Mimo tego, że zdominujesz swoją linie, przypuścmy 10-0 to inne linie mają podobnego feeda jak Ty (skoro tak jak w tym meczu inni nafeedowali) więc jak chcesz to wygrać? Nawet supercarry firoa i trynda nie da rady

Opublikowano

@up czy Ty masz mózg? Mimo tego, że zdominujesz swoją linie, przypuścmy 10-0 to inne linie mają podobnego feeda jak Ty (skoro tak jak w tym meczu inni nafeedowali) więc jak chcesz to wygrać? Nawet supercarry firoa i trynda nie da rady

Czyli mówisz, że robisz w każdej grze 10/0, a twój team zawsze ma 0/10 ? I nawet nie ruszysz się pomóc innym liniom ?

Kiedyś też myślałem, że to zawsze wina mojego teamu

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...