Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o te gry

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1: Warto kupić Heavy Rain? Słyszałem, że dobra ale osobiście w ogóle nie miałem z nią kontaktu.

2: Warto kupić Max Payne 3? Grał ktoś, dobra gierka?

3: Czy Red Dead Redemption jest w polskiej wersji językowej na PS3?

4: Hitman Rozgrzeszenie jest fajny? Tam mam otwarty świat i wykonuję różne misje czy gra jest liniowa?

5: Podobał mi się U3 ale w 1 i 2 nie grałem. Też ciekawe i warte zakupu?

6: Grał ktoś. wBatman Arkham City? Również podobno bardzo dobra gierka.

7: Które z wyżej wymienionych gier NIE posiadają polskiej wersji językowej?

8: Które gry mogę kupować używane? Bo nie chcę osobno kupować przepustki. 9: Gdzie mogę sprzedać Big Game Hunter 2012? Gra kupiona za granicą i Empik i inne sklepy nie chcą wymienić. Sprzedaży przez internet odpada.

Opublikowano

1. Warto, naprawdę konkretna fabuła

2. Nie grałem

3. Nie

4.Zagrałem kilka misji i wywaliłem z dysku, gra jest bardziej liniowa niż typowy otwarty świat

5. Historie z 1 i 2 części nie są zbytnio powiązane ze sobą, każda część opowiada inną historię więc możesz zacząć nawet od U3

6. Lubisz Batmana to spodoba Ci się ten tytuł.

7. RDR

8. Wszystkie, żadne nie posiadają OP

9. Giełda komputerowa, sklepy prowadzące wymianę gier.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Właśnie wcześniej nie grałem w Batmana ale zachęca mnie otwarty świat. A Ty może grałeś w RDR? Bo mój angielski nie jest jakoś dobry i nie wiem czy choć trochę zrozumiem z tej historii.

Opublikowano

Właśnie wcześniej nie grałem w Batmana ale zachęca mnie otwarty świat. A Ty może grałeś w RDR? Bo mój angielski nie jest jakoś dobry i nie wiem czy choć trochę zrozumiem z tej historii.

Czy grałem..? RDR to najlepsza gra w jaką grałem na konsoli, przebija po prostu wszystko :)

Powinieneś bez problemu zrozumieć całą historię.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...