Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca się robić taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wpadłem na pomysł zrobienia serwera Hide N Seek, taki jak u hypixel'a, mam plugin, mapa w trakcie robienia jak i pluginy, jednakże zastanawiam się czy jest sens, więc te pytanie kieruję do was: Zagralibyście na takim serwerze?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Masz zamiar zrobić sam HNS?

Jeśli tak to nie wypali..

Jest już masa serwerów minigames gdzie jest po kilka gier a nie tylko 1 więc wątpię że ludzie przejdą z tamtych serwerów do Ciebie;)

No chyba że znajdziesz jakiegoś youtubera:)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Dziwie się trochę bo przecież są serwery SG które się wybiły, to by był serwer Hide N Seek z kilkunastoma mapami, tak jak to jest na SG. No ale cóż, czekam na dalsze posty :)

Opublikowano

Jeżeli robisz sam H&S to nic z tego ie wypali, dodaj sg i parę innych mini gierek pamiętaj ze musisz mieć dobrą maszynę :)

49yxrs.png

Opublikowano

Jak dla mnie jak dobrze bys zrobil np : z lvl'ami i dużooo map itd. Dużo slotów to na początek potem bys zrobil więcej minigier jak by sie opłacało. Ale jak bys zrobil tak jak ci mówie to bym zagrał. Tylko musi byc to porządny HNS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...