Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kontynuacja starego metka?

DamianPro98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poważnie? Poważnie? Proszę abyś wcześniej zaczął czytać posty które już były.

WERSJA CHIŃSKA =/= WERSJA EUROPEJSKA.

W wersji EU zostanie zmienionych wiele rzeczy i sama gra zostanie upodobniona do samego Metina drugiego.

Nie kurwa nie wiedziałem! Wiadomo, że wersja EU będzie trochę zmieniona i podobno bardziej rozwinięta, ale już z wersji chińskiej można coś wywnioskować.

Opublikowano

Mam pytanie czy mt2 i mt3 mają coś spólnego z plikami gry w sensie czy będzie coś działać z bugów/cheatów/czitów ?

Nie, inny silnik graficzny. Więc i pliki serwera inne.

Opublikowano

Ale się będzie dało stworzyć jakieś czity do niego ? .

No raczej tak, przecież by nie dodawali tutaj tego działu gdyby nie było takiej możliwości. Pewnie już na wersji chisnkiej testują swoje wynalazki.

Opublikowano

No raczej tak, przecież by nie dodawali tutaj tego działu gdyby nie było takiej możliwości. Pewnie już na wersji chisnkiej testują swoje wynalazki.

Spoko, najbardziej mnie będzie ciekawić jakieś bugowanie itemów lub ulepszanie a co najlepsze z handlem :)

Opublikowano

Nie kurwa nie wiedziałem! Wiadomo, że wersja EU będzie trochę zmieniona i podobno bardziej rozwinięta, ale już z wersji chińskiej można coś wywnioskować.

Zacząłeś z góry narzekać to myślałem, że nie czytałeś poprzednich postów. W takim razie Cię przepraszam. Wersja EU ma być zmieniona pod względem interfejsów i innych tego typu bajerów, bo mają ją przybliżyć do środowiska Metin 2. :)

Spoko, najbardziej mnie będzie ciekawić jakieś bugowanie itemów lub ulepszanie a co najlepsze z handlem :)

Najpierw poczekajmy na wersję EU. :)

Opublikowano

A jest jakaś oficjalna data wydania wersji eu, czy trzeba czekać na oko czyli za miesiąc ?

Autor napisał tylko tyle ze w listopadzie gra wyjdzie :)

@up szybszy.

Opublikowano

Autor napisał tylko tyle ze w listopadzie gra wyjdzie :)

@up szybszy.

Dobra, tera wszystko wiem dzięki za info dla tych @up. Tera tylko poczekam do wersji eu może po pl ale do tego czasu wole więcej sobie poczytać o tej grze jakie są misje i inne duperele :) . Nie będę więcej pisać bo widzę że robię spam ;)

Opublikowano

Dobra, tera wszystko wiem dzięki za info dla tych @up. Tera tylko poczekam do wersji eu może po pl ale do tego czasu wole więcej sobie poczytać o tej grze jakie są misje i inne duperele :) . Nie będę więcej pisać bo widzę że robię spam ;)

Wersje językowe (w tym Polska) przewidywane najprawdopodobniej w 2014 (pewnie po świętach). :)

Opublikowano

Wersje językowe (w tym Polska) przewidywane najprawdopodobniej w 2014 (pewnie po świętach). :)

Czuję że szybciej wyjdzie jak zobaczą ile polaków zacznie w to grać :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Wiem, że są pozytywnie nastawieni w stronę Polskiej społeczności bo w końcu sporo graczy grało/gra w Metina dwójkę z naszego kraju. ;)

Opublikowano

Gra beznadziejna, z poczatku duzo osob pewnie bedzie chcialo zagrac, ale odwidzi im sie to : )

Opublikowano

Jak dla mnie to nie ma tych klimatów, co kiedyś w metku. Jak zacząłem kiedyś grać w metka to aż się chciało wbijać lvl. Na grę tutaj się nie pisze.

Opublikowano

Wersja Europejska to jakieś 60-70% Chińskiego RoM. Twórcy powiedzieli że zmienią grę by bardziej pasowała Europejskim graczom. Czytałem że będą królestwa (których w Chinach nie ma) tylko inne niż w M2, będą metki ale też inne niż w M2. Ponoć kilka osób będzie trzeba na jednego. Musimy poczekać, mówienie że RoM nie przypomina metka jest jak głupie ponieważ nasza wersja (EU) MOŻE bardziej będzie go przypominała.

Opublikowano

O tych metkach czytałem, że mają być w stylu bossów i będzie trzeba paru graczy na nich bo niby jakieś bossy czy mini bossy mają z nich wyskakiwać.

Opublikowano

Przesadzili, to już bardziej 4story niż M2.

Lepiej gdyby zrobili całkowicie inną grafikę, dodali kilka mapek, kilkanaście potworów z 200lvl oraz

inny system questów, nie taki, że trzeba szukać pamiątki albo oddawać zęby tylko no taki inny.

Opublikowano

Największą różnicą tutaj będzie klimat :)

Pamiętam jak zaczęłam grać w metka kilka lat temu, to był ogromny fun, bo nie wiedziało się wszystkiego - rozdawało się skille po równo, wojom dawało się inta (żeby nie byli tacy głupi - to akurat mój przypadek) :D. Przyjemnie się grało z czasem dowiadując się o poli, misjach na konia itd. A teraz - jakby nie było - gra wychodzi i zaraz są już poradniki co i jak robić. Metin2 był, jest i będzie w większości oblegany przez 'gimbusów' ale klimat zawsze pozostanie dla tych co grają pierwszy raz :)

Opublikowano

Cieszycie, się, a zobaczycie jak FuBu ich z Ddos'uję xD..

Ja znałem FuBu z yitiana2 grałem z nim ale nie wieże że fubu się bawi w ddosa :)

//Matzar - To dział Rise of Metin, w tym dziale dyskusje prowadzimy wyłącznie o nim. Nie zbaczaj z tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...