Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kontynuacja starego metka?

DamianPro98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sądzicie co z tego wyjdzie? Chyba wszyscy którzy to czytają pamiętają dawne może jeszcze nawet nie tak dawne czasy gdy grało się w metka z kolegami zdobywało eq i tak dalej mógłbym wspominać w nieskończoność ale cóż przejdźmy do rzeczy kontynuacja tytułu mnie zadziwiła. Według mnie to połączenie wowa ze starym metinem. Wiele graczy według mnie którzy odeszli od metin 2 z różnych powodów powróci do tej części a wy jak sadzicie?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie bedzie cos w stylu powrotu do starych czasów, a na pewno nie w 100%.

Bedzie tam pare elementów ze starych dobrych klimatów, ale tez nie zabraknie innowacji...

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

NA PEWNO BĘDZIE DUŻO GRACZY ~30K

KONTYNUACJA METINA2 TO TO NIE JEST BO JAK WIDAĆ SĄ CAŁKIEM INNE KLASY, NOWOCZESNIEJSZE MIASTA I EQ

TO JEST COŚ ZAJEBISTEGO

CIEKAWI MNIE TYLKO CZY W POLSKIEJ WERSJI WYJDZIE TYLKO JEDEN SERWER CZY ODRAZU Z 10

41196912334212939960.png

Opublikowano

Metin2 miał to "coś" gdzie się chciało grać wbijać level'e expić całe noce i dnie oblewać szkołę bo się grało w metin'a a ten MT3 to jest połączenie Last Chaos+WoW+Jakiejś Gry MMORPG i nie pasuje do Metin2.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

NA PEWNO BĘDZIE DUŻO GRACZY ~30K

KONTYNUACJA METINA2 TO TO NIE JEST BO JAK WIDAĆ SĄ CAŁKIEM INNE KLASY, NOWOCZESNIEJSZE MIASTA I EQ

TO JEST COŚ ZAJEBISTEGO

CIEKAWI MNIE TYLKO CZY W POLSKIEJ WERSJI WYJDZIE TYLKO JEDEN SERWER CZY ODRAZU Z 10

Serwery beda dodawane stopniowo

@up

czytales chociaz posty innych w tym dziale?

Ja pierdole ide spac bo kurwa patrzec na to nie moge, wbije jutro sie posmieje i dam jakies info co bede mial elo

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Kolejna maszynka gf do płukania kasy z dzieciaków i nie tylko ^^ RaiderZ nie wypalił bo według nich był za mały Rozgłos , to wymyślą coś co będzie kojarzyć się z metinem i bedzie rozgłos i duzo kaski ^^

Przecież to nie ta firma, stoi za tą grą o.O

Opublikowano

Kolejna maszynka gf do płukania kasy z dzieciaków i nie tylko ^^ RaiderZ nie wypalił bo według nich był za mały Rozgłos , to wymyślą coś co będzie kojarzyć się z metinem i bedzie rozgłos i duzo kaski ^^

Przecież to ani nie to studio ani firma....

Opublikowano

Przecież to nie ta firma, stoi za tą grą o.O

ale gf bedzie deweloperem europejskim tej gry :-)

@PanNektar

po to powstaja mmo by na dzieciakach hajs trzepac, a co ty myslales?:D

1578145.jpeg

Opublikowano

Jak ja to powiem to 34-40% społeczność forum mi przyzna racje . 4-5 Lat temu co zacząłem grać w metin2 na globalu to było w tedy 3-4 serwery było miło aż miałem 61 lvl Wojo Body z Zbroją Bogów+4 i mieczyk jakiś 61 i konia bojowego co konto zostało sprzedane za niezłą sumę (210zł) A tera jak chciałem zagrać to jest 25 czy tam 26 serwerów nie pamiętam bo mam przerwę, ale znowu grałem do lvl 56 i znudziło mi się te granie te same misje, prawie te same eventy. A tu k**** patrzę nowy dział z metin3 popatrzyłem ss różnych użytkowników na temat gry, moja opinia to że grafa jest o wiele, "o wiele" lepsza :P od mt2 ale mt3 ma dużo minusów przypomina gry 4Story, 20% przypomina mi mt2 tak więc ja się skuszę na granie tej gry ale po wydaniu polskiej wersji czyli za miesiąc. Moja główna opinia na temat mt3 że 1/3 przypomina metin2 .

Opublikowano

Widziałem gameplay z wersji chińskiej i wygląda mi to na "klon" z wowa, zwłaszcza cały interfejs gry, postacie ( pandareni ). Nie ma to jak wykorzystać nazwę i stworzyć pseudo podobną grę i zarabiać na samej marce. Jestem bardzo ciekawy co z tego będzie...

Opublikowano

Jak ja to powiem to 34-40% społeczność forum mi przyzna racje . 4-5 Lat temu co zacząłem grać w metin2 na globalu to było w tedy 3-4 serwery było miło aż miałem 61 lvl Wojo Body z Zbroją Bogów+4 i mieczyk jakiś 61 i konia bojowego co konto zostało sprzedane za niezłą sumę (210zł) A tera jak chciałem zagrać to jest 25 czy tam 26 serwerów nie pamiętam bo mam przerwę, ale znowu grałem do lvl 56 i znudziło mi się te granie te same misje, prawie te same eventy. A tu k**** patrzę nowy dział z metin3 popatrzyłem ss różnych użytkowników na temat gry, moja opinia to że grafa jest o wiele, "o wiele" lepsza :P od mt2 ale mt3 ma dużo minusów przypomina gry 4Story, 20% przypomina mi mt2 tak więc ja się skuszę na granie tej gry ale po wydaniu polskiej wersji czyli za miesiąc. Moja główna opinia na temat mt3 że 1/3 przypomina metin2 .

Polska wersja nie wyjdzie w tym roku, tylko europejska..

Opublikowano

Widziałem gameplay z wersji chińskiej i wygląda mi to na "klon" z wowa, zwłaszcza cały interfejs gry, postacie ( pandareni ). Nie ma to jak wykorzystać nazwę i stworzyć pseudo podobną grę i zarabiać na samej marce. Jestem bardzo ciekawy co z tego będzie...

Poważnie? Poważnie? Proszę abyś wcześniej zaczął czytać posty które już były.

WERSJA CHIŃSKA =/= WERSJA EUROPEJSKA.

W wersji EU zostanie zmienionych wiele rzeczy i sama gra zostanie upodobniona do samego Metina drugiego.

Opublikowano

gowno nie kontynuacja, zajebanie tytułu do gównianej gry powinni wystąpić z prawami autorskimi, ymir powinien ich za to rozjebac

//Matzar - Przystopuj z wulgaryzmami i zacznij kulturalniej się tutaj wypowiadać. :)

Opublikowano

Polska wersja nie wyjdzie w tym roku, tylko europejska..

He, dzięki mój błąd nie czytałem wszystkiego dokładnie dzięki za info ale po dłuższym czasie będzie wersja PL :)

Opublikowano

gowno nie kontynuacja, zajebanie tytułu do gównianej gry powinni wystąpić z prawami autorskimi, ymir powinien ich za to rozjebac

Przecież to tworzą, też osoby z ymir nie pisz jak nic nie wiesz.

Opublikowano

Ymir nie ma praw do metina gamoniu. Skąd taka pewność że są z ymira? Wszystko łykasz co ci napiszą? ZIOM OGARNIJ SIĘ.

To ja cie prosze nie offtopuj bo nic nie wiesz, a się wielce udzielasz. Mają prawa nie mają i tak inny tytuł więc w czym rzecz? nie przyczepiaj się na siłe człowieku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...