Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rise of Metin # Prezentacja Postaci - Video

-Anty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz nagrywać, ale potem znowu będą posty typu " to połączenie wowa z inna gra" itd bo jak wiadomo wersje będą się różnić a ta chisnka na której teraz grasz inaczej się nazywa.

Opublikowano

zbędne komentarze zawszę będą. Jak na moje to taka wersja gry mogła by zostać :] No ale pozostaje nam tylko czekanie :]

Opublikowano

Podoba mi się dosyć ta gra. Lecz brakuje mi tego klimatu z Mt2. Wole poczekać na EU :) NP Słyszałem ,że metin2 Chiński Powiedzmy koreański jest inny... całkiem inny od tego co my pykamy na nim 24/7 ^^^

Opublikowano

Zjebali to... :/ już wole Stary Metin2

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Zjebali to... :/ już wole Stary Metin2

Nie potrzebnie ta wersja gry jest porównywalna do Metin2, z tego co mi wiadomo to Europejska wersja gry ma się bardzo różnić od tej Chińskiej. Ma bardziej przypominać klimat "starego" Metin2

Opublikowano

Nie chce Cię wprowadzać w błąd ale ktoś przeczytał gdzieś oficjalne info odnośnie europejskiej wersji że ma się bardzo różnić od wersji chinskiej np. tym że będzie się expić na grupkach mobow a nie pojedynczych mobkach.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że ta ich beta jest w chuj lipna z tego względu że pojedyncze bicie mobów jest monotonne :p

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Hmm, nie wiem czy aż takie monotonne bo tutaj się łapie lvl w z misji. Oczywiście żeby zaliczyć misje musisz wybić jakąś ilość mobków ale nie nazwałbym tego expieniem.

Opublikowano

Co to za grafika wgl .. Kolejna jakby gra dla dzieci .. Już nie mogą robić takich gier jak np. cabal czy coś w tym stylu , tylko jakieś nudne gry , z bezsensowną grafiką i fabuła ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Co raz bardziej ta wersja przekonuje mnie to tego że tworząc tą grę nie mieli zamiaru położyć jej koło Metin2. Może było małe zainteresowanie tą grą no i wpadli na pomysł żeby w nazwie dać "Rise of Metin" Mozna powiedzieć że im to się udało wystarczy popatrzeć na kanały YT itp. ile jest wyświetleń do tej gry, zainteresowanie wyszło.

Mi pozostaje tylko czekać na wersje Europejską ^^

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne wole metina 2 a nie jakieś jego słabe podrubki.

Ps:

Witam

Pewnie dóżo osób kupuje CD Action ale nie wszyscy grają w margonem.

Jeżeli ktoś ma cd action a nie gra w margonem to czy mógł by wysłać mi kod z cd 2.

Kod jest do gry Margonem.

Dla was żadna strata a dla mnie wielki zysk.

Kod posil bym wyslać na GG lub Email.

GG:25854157

Email:[email protected]

Z góry dzięki za kod daje like

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...