Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rise of Metin # Prezentacja Postaci - Video

-Anty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na kozaku TuT :D Fajnie się oglądało , ale co do RoM , to poczekam , aż wyjdzie wersja Europejska :) . Mam dość tych Koreańskich szajstw :D

Opublikowano

Mi to bardziej przypomina zminiaturyzowanego WOWa .__. Obecnie nie podoba mi się i oby ta wersja EU była lepsza od tej :p Tutorial bardzo fajny.

Opublikowano

Podesle ktoś linka (telefon. ..)

Chyba o to ci chodzi:

Ciekawa jestem bardzo tej gry... Skoro niby to Metin. I co do tych "czułek", hmm.. Chyba są to uszy? :P

Opublikowano

Ciekawa jestem bardzo tej gry... Skoro niby to Metin. I co do tych "czułek", hmm.. Chyba są to uszy? :P

To wersja chińska, EU będzie wyglądało inaczej i będzie zbliżone do wyglądu, czy też jak ktoś pisze "klimatu" Metin 2.

Opublikowano

To wersja chińska, EU będzie wyglądało inaczej i będzie zbliżone do wyglądu, czy też jak ktoś pisze "klimatu" Metin 2.

Masz jakieś potwierdzone informacje o tym co napisałeś?

Opublikowano

Tak, chociażby wypowiedzi twórców.

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Opublikowano

Tak jak pisze Matzar: wersja finałowa EU/US nie będzie wyglądać tak samo, jak aktualnie wygląda wersja chińska.

Zostanie zmieniony system walki (PvP oraz PvM), wprowadzone zostaną nowe spelle oraz najprawdopodobniej nowy wygląd postaci.

Opublikowano

Ta twoja mała rasa chuje muje dzikie węże to są dwarfy :D Bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądał ten niby sura z łukiem ^^

Opublikowano

Powiem wam tyle ... To Już nie Metin :/ czemu? bardzo proste pytanie ... Spójrzcie na Grafikę ... Może coś ma wspólnego od Metina .. np klasy postaci (trochę) i profesje .. ale Patrzcie na grafikę w tle ... To pomieszanie ''Metina'' z World of Warcraft ... :/ to już nie metin moim zdaniem ... Piepszone chinole zawsze musza coś ''wysrać'' za przeproszeniem.

Na pewno są :

- Nowe Postacie

- Nowe Bronie

- Nowe Skille

- Nowa Grafa

- Wyraz Metin w Nazwie co jest błędem ...

Ogólnie ... Nie zagram .. no sorry kłamie zagram ale jak by wyszedł polski serwer .. i tak wątpię abym grał na ''dłużej'' poza tym jaki to sens? jak zaraz powstanie nowy ''dedyk'' który będzie posiadał ''oryginalne'' pliki Rise'a , Mniej więcej będzie to wyglądało tak :

- Grafa , i Wygląd miast z Rise'a

- ''NOWE'' bronie także z Rise'a

- Postacie ...

- ''NOWY'' Client który pewnie będzie tylko przeróbką tutaj wymienionego kilka krotnie Rise'a ...

Szczerze? ... Gram w Metka od Początków ... i Zaczynam za nim Tęsknić :c

Opublikowano

Cytat z filmu : " Bo tu kur*a chińskiego to ja za chu*a nie ogarniam , a co dopiero kur*a polski " - Padłem xDD

Zakładam , że chodziło o coś wręcz odwrotnego :D

Co do Rise Of Metin , dla mnie totalna porażka , jeśli wersja EU ma być upodobniona do Metin2 to oni będą musieli wszystko wyje*ac i robić od nowa , bo na obecna chwile jest to syf .

Opublikowano

Cytat z filmu : " Bo tu kur*a chińskiego to ja za chu*a nie ogarniam , a co dopiero kur*a polski " - Padłem xDD

Zakładam , że chodziło o coś wręcz odwrotnego :D

Co do Rise Of Metin , dla mnie totalna porażka , jeśli wersja EU ma być upodobniona do Metin2 to oni będą musieli wszystko wyje*ac i robić od nowa , bo na obecna chwile jest to syf .

Dokładnie, miałem tak powiedzieć :] no ale wyszło jak wyszło:]

mam nadzieje że w dzisiejszym odcinku nie walne takich słów :]

Opublikowano

Twierdzicie, że to syf bo co bo obejrzeliście filmiki na yt? Zapewne nikt nie raczył się sciągnąć i przetestować.
Ja miałem tą przyjemność zagrania w Rise of Metin i powiem, że mnie zaciekawiła. Jest sporo postaci,dużo misji, mounty, crafting i bardzo przyjemnie się w to gra.
Z niecierpliwością czekam na wersję EU, lecz mam nadzieję,że aż tak strasznie nie zmienią tego co jest teraz w wersji chińskiej.
Podsumowując: Bardzo polecam zagrać i czekać na wersję EU bo warto.

Opublikowano

Dokladnie ,wersja EU ma wyglądać nieco inaczej,musimy poczekać i tyle :)

Mam nadzieje,że jak wyjdzie PL to nie będzie traktowany jako maszynka do pieniędzy jak global metin2 pl ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...