Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Podróbka Metin2?

DuduSx3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to podaj mi silnik Metin2 hehe...

Chodziło mi o całą grę z questami, klientem etc, która jest na 100% dostępna na chińskich forach.

A jest takich kilka...

img0005.png

Opublikowano

Co jest na chińskich forach? Nie spodobała Ci się gra i szukasz na siłę wymysłów?

CHIŃSKA WERSJA =/= EUROPEJSKA WERSJA.

Opublikowano

No to podaj mi silnik Metin2 hehe...

Chodziło mi o całą grę z questami, klientem etc, która jest na 100% dostępna na chińskich forach.

A jest takich kilka...

Cała gra, bez open kodu ta? nie pogrążaj się proszę.

Opublikowano

No to zmień opis. Bo to nie jest kontynuacja metina.. No to zobaczymy kto ma racje. Zobaczysz, że ja mam rację.

Mogę zaraz ci wskazać engine tego czegoś.

TO nie flejm

Nie, nie masz racji.

Kurwa czlowieku, próbujesz coś udowodnić o czym nie masz pojęcia, jak ty to robisz ? Nie ogarniam.

A sadzac po tym przystaje przy swoim.... kretynów ngidy mało

http://www.mpcforum.pl/topic/1042581-pytaniejak-zrobic-serwer-metin3/#

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Nie podoba mi się, ale irytuje mnie to, że nazwaliście to kontynuacją metina.

A reszta może sobie być. Wprowadzacie ludzi w błąd.

Wiele jest silników/gotowych gier (takich jak metin2) dostępnych na różnych forach.

Tworzycie jakiś nowych hajp, który nie ma prawa bytu..

@up. Co co dostałeś bana, że masz nowe konto? Naucz się poprawnie pisać gimbie. Sobie sprawdzaj co chcesz... I Stul pysk bo ja cię śmieciu nie wyzywam.

Ty masz zerowe pojęcie. Więcej nie powiem.

img0005.png

Opublikowano

Proszę opuść ten dział zanim będę musiał wrzucić Ci procenty za wrzucanie członkowi ekipy. Tak się składa, że inicjatywę stworzenia tego działu wyszła z mojej ręki prosto do administracji. Jeśli nie chcesz kulturalnie rozmawiać w tym temacie to proszę opuść go. :)

Nie przesadzaj.
Opublikowano

Nie przesadzaj.

Tutaj bardziej chodzi o sam fakt, że użytkownikowi nie podoba się sama gra i próbuję na siłę coś nam uargumentować.

Opublikowano

metin w nazwie aby przyciągnąć ludzi do chujowej cukierkowej żałosnej idiotycznej dla debili gry

metin2 ma o wiele lepszy silnik, dla mnie ta gra to po prostu kupa gówna dla cymbałów

Opublikowano

metin w nazwie aby przyciągnąć ludzi do chujowej cukierkowej żałosnej idiotycznej dla debili gry

metin2 ma o wiele lepszy silnik, dla mnie ta gra to po prostu kupa gówna dla cymbałów

Wersja chińska =/= Wersja Europejska.

W wersji EU większość rzeczy zostanie "upodobniona" do Metina dwójki, aktualnie wersja chińska to połączenie WOW + Lineage 2.

Opublikowano

Nie rozumiecie.

Chińska wersja - podobna do wowa bo chińczycy lubią klimat target + w kite rzeczy z wowa

Europejska - Dawny styl metin2 + No target.

Nie każda wersja jest taka sama więc spokojnie ludzie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Co wy ludzie gadacie ? To co jest teraz w chinach to i będzie w Europie ... Nic się nie zmieni oprócz języka gry ;)

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd. :)

Opublikowano

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd. :)

Aaa, to przepraszam. Wzorowałem się na "wszystkich" innych grach, przeważnie było to tak, że wszystko odbywało się w chinach/japoni, a później przechodziło na EU tylko z zmienionym językiem i to tyle ;P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ludzie zrozumcie to że w chinach jest tak jakby inny "styl gry" i właśnie europejczycy mają inny styl gry dlatego właśnie chcą zmienić bardziej europejską wersje.

nostaleh.png
Opublikowano

Ale wy macie problemy.

Pliki Metin 2 należą do Ymir Entertainment.

- coś w tym jest.

Webzen, Ymir więc webzen nie ukradł pomysłu, to nie jest kopia.

Gameforge kupiło pliki - nie kierujcie się GF oni mało robią swojego (kupują od kogoś żeby mieć na tym duży hajs).

edit: tam ktoś pisał o kopiowaniu itd ;) dlatego to umieściłem.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Chciałem jeszcze coś dopowiedzieć mianowicie ktoś tutaj mówił że nie ma królestw. Ale się mylił są 3 królestwa każde 2 postacie mają wybrane królestwa i nie możemy ich zmieniać.

nostaleh.png
Opublikowano

Moim zdaniem to wgl nie przypomina Metina, tylko jakąś nową gównianą gierkę chińską nastawioną na kase... A, że nie ma pomysłu na nazwe, walnijmy Rise Of Metin przybędą tłumy. nie mam zamiaru grać w to coś co śmierdzi szajsem i tyle. Popatrzyłam tylko na postacie i klasy. Od razu wiedziałam, że to NIE Metin, może ma jakieś 2-3 motywy z Metina. Tyle chciałam napisać. :D

Opublikowano

Moim zdaniem to wgl nie przypomina Metina, tylko jakąś nową gównianą gierkę chińską nastawioną na kase... A, że nie ma pomysłu na nazwe, walnijmy Rise Of Metin przybędą tłumy. nie mam zamiaru grać w to coś co śmierdzi szajsem i tyle. Popatrzyłam tylko na postacie i klasy. Od razu wiedziałam, że to NIE Metin, może ma jakieś 2-3 motywy z Metina. Tyle chciałam napisać. :D

Wersja chińska =/= Wersja euorpejska.

Opublikowano

Odpisz jej normalnie a nie spamisz. Czyli rozumiem, że oni będą skracać kod gry na potrzeby wersji UE? tak

logo.png

START 24.08.2013

Opublikowano

Jak zobaczyłam obecną wersje spokojnie stwierdziłam, że to gówno. Ale wątpię, żeby aż tak zmodernizowali tego shita, żeby przypomniał Metin2... Za duże przedsięwzięcie. Coś czuję, że dodadzą polski język, pare pierdółek i już wielki Metin3. :P Nie zgadzam się z tym. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...