Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Podróbka Metin2?

DuduSx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpisz jej normalnie a nie spamisz. Czyli rozumiem, że oni będą skracać kod gry na potrzeby wersji UE? tak

Najpierw zapoznaj się ze słowem "spam" i zobacz czym tak na prawdę jest. To normalna odpowiedź, może jest dla Ciebie nie-normalna. Jestem developerem tej gry, że mam Ci odpowiedzieć na pytanie czy będą skracać kod gry? Skąd mam to wiedzieć? Oficjalne informacje od developerów gry brzmią, że wersja EU/US (Jak kto woli) będzie zmieniona pod rynek gier MMORPG (europejski) i "zbliżona" do Metina drugiego.

Jak zobaczyłam obecną wersje spokojnie stwierdziłam, że to gówno. Ale wątpię, żeby aż tak zmodernizowali tego shita, żeby przypomniał Metin2... Za duże przedsięwzięcie. Coś czuję, że dodadzą polski język, pare pierdółek i już wielki Metin3. :P Nie zgadzam się z tym. :D

Przecież Ci odpisałem, że to wersja chińska. Oni mają inny rynek gier MMORPG, inną społeczność która w te gry gra. Developerzy wersji EU informowali już i nadal informują, że wersja EU będzie inna (patrz wyżej).

Kasiu takich gier jest wiele w sieci i takich "gotowców" gotowych do zmiany. :mellow:

Świetnie, to zrób swoją grę na podstawie tych "gotowców". To silnik JX Engine. :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ależ Metin i Metin2 to koreańskie gry. Ymir to koreańska firma. Więc Technicy są Koreańczykami? czy chińczykami? xD beka

logo.png

START 24.08.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...